skip to Main Content
Brits gezin door gevonden in huurwoning Mijas

Brits gezin door gevonden in huurwoning Mijas

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MIJAS – De politie heeft nadat de eigenaar van een huurhuis alarm had geslagen een Britse familie dood aangetroffen in hun woning in de plaats Mijas, net onder Málaga. Volgens de eerste rapporten vond de eigenaar van de huurwoning de man, zijn gehandicapte vrouw en verstandelijk gehandicapte dochter in het huis gelegen in de wijk Torrenueva. Volgens de Spaanse pers is het drietal neergeschoten.

Nadat de eigenaar van de huurwoning al weken contact probeerde te zoeken met de Britse familie vanwege achterstallige huurbetaling, besloot de man naar zijn huis te rijden om te kijken of hij de man van het gezin kon vonden. Bij aankomst vond de eigenaar het gezin dood in huis waarbij het erop leek dat het drietal, een man, zijn vrouw en twintigjarige dochter, waren doodgeschoten.

De eigenaar van het huurhuis gelegen aan de Calle Tarifa nummer 226 in de wijk Torrenueva in Mijas, vond de man al zittend op de bank van de woning terwijl zijn vrouw en dochter op bed lagen met een deken over zich heen. De politie sluit niets uit, inclusief de mogelijkheid dat de man zijn vrouw en dochter dood heeft geschoten en daarna zelfmoord heeft gepleegd – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by