skip to Main Content
27-jarige Spanjaard raakt zwaargewond bij waterpark Cullera nadat hij uit attractie vliegt

27-jarige Spanjaard raakt zwaargewond bij waterpark Cullera nadat hij uit attractie vliegt

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Een 27-jarige Spaanse inwoner van de gemeente Sollana is gewond geraakt in het waterpark Aquopolis in de gemeente Cullera in de provincie Valencia. De jongeman vloog door nog onbekende oorzaak uit de “La Cobra” waterglijbaan en raakte bij zijn val zwaargewond aan onder andere zijn armen, benen, hoofd en rug. Waarschijnlijk is dit ongeval gebeurt na een technisch mankement van de waterattractie.

Zoals het er nu naar uitziet vloog de jongeman uit de waterattractie nadat een noodrem systeem niet goed functioneerde waardoor de opblaasband waarin de jongen zat ontplofte en de Spanjaard de lucht in werd geschoten en verder weg hard op de grond terecht kwam. Door die val raakte de 27-jarige man gewond aan zijn gezicht, armen en benen en brak hij een of twee ribben. Eenmaal in het ziekenhuis constateerde de doktoren echter dat de jongen eventueel ook een ernstig rugletsel heeft opgelopen maar dat moet nog onderzocht worden.

Volgens de parkleiding voldoet de attractie aan alle vergunningen en zijn alle technische controles in orde en geactualiseerd. Men tast nog volkomen in het duister hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren maar de attractie blijft voorlopig gesloten voor het publiek. De rest van het waterpark Aquopolis in Cullera is echter wel gewoon geopend.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken