“Costa del Kruidvat” feestelijk en gezellig geopend aan de Costa Brava (video)

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

“Costa del Kruidvat” feestelijk en gezellig geopend aan de Costa Brava (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Zoals op onderstaande video te zien is was het druk bij de officiële opening van het Kruidvat in de kustplaats Palamos aan de Costa Brava. We hebben er al eerder over geschreven en veel mensen vinden de komst van de Kruidvat naar Spanje een goed idee maar vooralsnog gaat het om een pop-up store die tijdelijk van aard is.

Als eerste waren er mooie woorden van de Kruidvat baas en mochten Dries en Dave Roelvink ook wat zeggen voordat beide heren achter de kassa kropen om aan de eerste 50 klanten een goodiebag te overhandigen. daarna werd er gezongen en gefeest en kon iedereen op de foto met de Roelvinkjes.

Zoals te zien is op de video was het dringen geblazen want iedereen wilde natuurlijk bij de eerste 50 klanten horen want tja, een gratis goodiebag is altijd meegenomen. Na de drukte in de winkel was er nog tijd voor Hollandse hapjes en gezelligheid met Dries en Dave Roelvink.

Winkels in Spanje?

Moeten de Nederlanders nu gaan hopen op definitieve Kruidvat winkels in Spanje? Nee, voorlopig nog niet maar wie weet wat de toekomst brengt. Het idee van de pop-up store werd geboren toen men erover nadacht hoe het zou zijn als Kruidvat de Nederlandse toeristen op hun vakantieadressen zou gaan opzoeken.

De “Costa del Kruidvat” is ludieke actie worden van Kruidvat en moet door de klanten in Spanje niet gezien worden als een eerste stap naar de opening van winkels in dat land, in navolging van bijvoorbeeld de HEMA en Zeeman.

Drogist in Spanje

Drogisterijen zoals het Kruidvat zijn in Spanje en Frankrijk niet bekend en er is een groot gat tussen de supermarkt en de apotheek, aldus een woordvoerder van Kruidvat. In Spanje heeft men wel de Clarel winkels, de oude Schlecker formule. In Frankrijk is ook gebleken dat de Fransen geen probleem hebben met de uitspraak van de naam van de winkel.

[su_note note_color=”#FFFF8D”]Leestip: De Clarel winkels in Spanje[/su_note]

Kruidvat heeft inmiddels zo’n 1.000 winkels in Nederland en 200 vestigingen in België terwijl er ook 4 winkels zijn in Frankrijk en sinds nu dus 1 tijdelijke pop-up store in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.