skip to Main Content
“Costa del Kruidvat” feestelijk en gezellig geopend aan de Costa Brava (video)
Kruidvat

“Costa del Kruidvat” feestelijk en gezellig geopend aan de Costa Brava (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Feestelijke opening "Costa del Kruidvat"

Kruidvat

GERONA – Zoals op onderstaande video te zien is was het druk bij de officiële opening van het Kruidvat in de kustplaats Palamos aan de Costa Brava. We hebben er al eerder over geschreven en veel mensen vinden de komst van de Kruidvat naar Spanje een goed idee maar vooralsnog gaat het om een pop-up store die tijdelijk van aard is.

Als eerste waren er mooie woorden van de Kruidvat baas en mochten Dries en Dave Roelvink ook wat zeggen voordat beide heren achter de kassa kropen om aan de eerste 50 klanten een goodiebag te overhandigen. daarna werd er gezongen en gefeest en kon iedereen op de foto met de Roelvinkjes.

Zoals te zien is op de video was het dringen geblazen want iedereen wilde natuurlijk bij de eerste 50 klanten horen want tja, een gratis goodiebag is altijd meegenomen. Na de drukte in de winkel was er nog tijd voor Hollandse hapjes en gezelligheid met Dries en Dave Roelvink.

Winkels in Spanje?

Moeten de Nederlanders nu gaan hopen op definitieve Kruidvat winkels in Spanje? Nee, voorlopig nog niet maar wie weet wat de toekomst brengt. Het idee van de pop-up store werd geboren toen men erover nadacht hoe het zou zijn als Kruidvat de Nederlandse toeristen op hun vakantieadressen zou gaan opzoeken.

De “Costa del Kruidvat” is ludieke actie worden van Kruidvat en moet door de klanten in Spanje niet gezien worden als een eerste stap naar de opening van winkels in dat land, in navolging van bijvoorbeeld de HEMA en Zeeman.

Drogist in Spanje

Drogisterijen zoals het Kruidvat zijn in Spanje en Frankrijk niet bekend en er is een groot gat tussen de supermarkt en de apotheek, aldus een woordvoerder van Kruidvat. In Spanje heeft men wel de Clarel winkels, de oude Schlecker formule. In Frankrijk is ook gebleken dat de Fransen geen probleem hebben met de uitspraak van de naam van de winkel.

[su_note note_color=”#FFFF8D”]Leestip: De Clarel winkels in Spanje[/su_note]

Kruidvat heeft inmiddels zo’n 1.000 winkels in Nederland en 200 vestigingen in België terwijl er ook 4 winkels zijn in Frankrijk en sinds nu dus 1 tijdelijke pop-up store in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Ook typisch Nederlands…. Anoniem op internet klagen over een actie waarbij de eerste 50 klanten een Goodie bag krijgen. De klacht: alleen de eerste 50 klanten kregen de goodie bag! Euh… Ja, dat was ook de actie?

  Klagen over het assortiment…. Het is een pop-up store. Wat had je dan gedacht?

  Leuke, ludieke actie van Kruidvat.

 2. Een kruidvat in Spanje gaat nooit wat worden want ze kunnen en mogen niet verkopen wat ze in Nederland wel kunnen. Ik ziet een Blokker in Spanje wel zitten. Kwam toen ik nog in Nederland woonde ook altijd graag bij de Blokker. BIj het kruidvat kwam ik dan ook om asprine te kopen en wat rond te snuffen en vaak met een zak drop weer weg.

 3. Voor velen waarschijnlijk welkom die Nederlandse winkels in Spanje
  Ook weer werk voor Spanjaarden
  Alhoewel ik denk dat daar niet veel Spanjaarden te werk gesteld zullen worden of je moet ” Nederlands ” kennen
  Voor ons hoeft dit niet
  Hopelijk bij ons geen Kruidvat
  Zitten wij niet op te wachten

 4. anoniem, niet liegen he, heb niemand naar buiten zien gaan zonder dat hij of zij iets gekregen had en wat je verteld van die sollicitatie klopt al helemaal niet

 5. Belachelijk… mensen kochten water en frisdrank en kregen een goodiebag. Normaal krijg je die bij aankoop van een aankoopbedrag b. v. 15.= of 20.= euro. ik kwam later en had voor een aardig bedrag en kreeg niets. Ik denk dat dit geen lang leven beschoren is.. geen andere merken, en er staat bijna niets in. Hier moet geld bij!!
  Grote teleurstelling..

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken