Hoe realiseer ik mijn droom en begin ik een B&B in Spanje

Hoe realiseer ik mijn droom en begin ik een B&B in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Is starten met een B&B in Spanje iets voor jou? Hebben jij en je partner daar veel over nagedacht tijdens de corona-crisis? Voor velen lijkt dit de ideale manier om het leven minder jachtig te maken. Maar hoe doe je dat? Het boek ‘Hoe begin ik een Bed and Breakfast’ van auteur Erwin de Decker geeft het antwoord op tal van praktische vragen over het starten van een B&B in Spanje.

Voor veel mensen is het een droom om niet alleen naar Spanje te verhuizen maar ook nog eens anderen een leuke vakantie te beiden in een B&B. Maar wat zijn de regels en de beperkingen? Wat zijn de risico’s en hoe ziet het financiële plaatje eruit? Waarop moet je letten als je een huis in het buitenland koopt? Wanneer is mijn zaak rendabel en hoe promoot ik mijn logies?

Het boek ‘Hoe begin ik een Bed and Breakfast’ is een gids vol praktische tips voor wie droomt van een nieuw leven als uitbater van een B&B, niet alleen in Spanje maar ook in België, Frankrijk, Italië, Portugal en Griekenland en geeft daarnaast een overzicht van de nieuwste regelgevingen in deze landen.

Er wordt aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen, technologieën en uitdagingen in de steeds professioneler wordende bed & breakfast-sector. Maar er komen ook Belgen en Nederlanders die de stap reeds hebben gezet aan het woord.

Hoe begin ik een B&B

Natuurlijk is veel informatie ook op internet te vinden maar soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Dit boek is een must voor wie droomt van een nieuw leven als uitbater van een B&B. Wie al gestart is, vindt hier praktische informatie en vakantiegangers zullen tal van bijzondere logeeradressen ontdekken. 

Dit is een boek voor dromers die met beide voeten op de grond willen blijven: de romantiek van een nieuw begin én de valkuilen van het vak, helder uiteengezet met bijzondere aandacht voor de situatie in België, Frankrijk, Italië en Spanje.

Het boek ‘Hoe begin ik een B&B in het buitenland’ is via de website eenhuisinhetbuitenland.nl te koop KLIK HIER om meteen een exemplaar te bestellen. Met de kortingscode SV kun je de boeken met 25% korting bestellen

Emigratie- en buitenlands onroerend goed handboeken. Alles wat je wilt én moet weten over de aankoop van een (tweede) huis in Spanje en/of emigratie naar Spanje. Voorkom valkuilen en ontdek de mogelijkheden met de handboeken van uitgeverij Guide Lines. KLIK HIER voor meer informatie en een overzicht van de handboeken over Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.