skip to Main Content
Echtpaar vindt slang naast babybedje in Noord Spanje

Echtpaar vindt slang naast babybedje in Noord Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

slang3aZARAGOZA – Een echtpaar heeft de brandweer erbij moeten halen om een 80 centimeter lange slang weg te laten halen uit de babykamer waar ze de slang vonden. De ouders werden geattendeerd op de aanwezigheid van de slang toen de baby begon te huilen waarna men de slang in het babybedje aantrof. Dit alles gebeurde afgelopen weekend in het dorp Maella in de deelstaat Aragón.

Rond 6 uur ’s-Morgens begon de baby luidkeels te huilen, niets ongewoons natuurlijk, totdat de vader naar de baby ging en naast het kind een slang in het babybedje zag liggen. De schrik zat er natuurlijk even goed in bij de ouders. Nadat het hen gelukt was om de baby zonder slangenbeten uit het bedje te halen werd de deur dichtgedaan en werd de brandweer gebeld die de slang later wist weg te halen.

Na afloop viel het allemaal wel mee en is dit type slang een vaak geziene gast in dit stukje van Spanje. Het gaat overigens niet om een gevaarlijke slang en al helemaal niet giftig. Nadat de brandweer de slang had weggehaald werd deze in en nabij gelegen stukje natuur weer vrijgelaten – (Remco Stoffer)

Wil je meer weten over slangen in Spanje, lees dan dit artikel op WikiSpanje.nl, je zult versteld staan van de vele soorten die Spanje rijk is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken