skip to Main Content
Stier rent bank binnen bij het jaarlijkse stierenrennen in Cheste, Valencia (video)

Stier rent bank binnen bij het jaarlijkse stierenrennen in Cheste, Valencia (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

bankia2aVALENCIA – De schrik zat er even goed in bij de bankmedewerkers toen een meer dan 500 kilo zware stier besloot om een filiaal van de plaatselijke Bankia bank binnen te wandelen. De stier liep door de straten van Cheste, in de regio Valencia, tijdens het jaarlijkse stierenrennen in het dorp.

Dit jaar wilde de stier even voor een opstootje zorgen door de deur te openen van de lokale Bankia bank en naar binnen te stormen. De daar aanwezige bankmedewerkers schrokken behoorlijk toen ze de meer dan 500 kilo zware stier op hen af zagen komen.

Enkele deelnemers aan het stierenrennen hadden genoeg moed om ook de bank binnen te lopen om de stier weg te lokken, iets wat dan ook lukte waarna de stier weer de straat op liep.

Bekijk de video hieronder van de stier die de bank bezoekt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken