skip to Main Content
Nieuwe wintervluchten vanaf Alicante vliegveld om Spanje te ontdekken

Nieuwe wintervluchten vanaf Alicante vliegveld om Spanje te ontdekken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vueling6aALICANTE – Het vliegveld El Altet in Alicante/Elche zal deze winter verbonden worden met diverse Spaanse bestemmingen zoals Sevilla, Ibiza, Asturië en Santiago de Compostela. Op deze manier kunnen inwoners en bezoekers van de Costa Blanca en Alicante provincie genieten van directe vluchten naar diverse Spaanse bestemmingen. Ideaal dus om als overwinteraar iets anders te zien dan alleen maar de Costa.

Het vliegveld El Altet zal deze winter – tussen november en eind maart – verbonden worden met diverse Spaanse bestemmingen en een Franse bestemming. De vliegmaatschappij Vueling gaat 23% meer vluchten aanbieden deze winter met bestemmingen als Santiago de Compostela, Asturië, Ibiza en Sevilla. Daarnaast zal ook gevlogen gaan worden naar het Franse Nantes.

Vueling zal op de dinsdag en vrijdag naar Santiago de Compostela gaan vliegen en op maandag en vrijdag naar Sevilla, beiden vanaf 1 november tot eind maart. Daarnaast wordt er speciaal tussen 21 en 28 december en 5 januari gevlogen naar Nantes in Frankrijk, Ibiza en Asturië.

Op deze manier zal de Spaanse low cost vlieger Vueling 23% meer vluchten gaan krijgen vanaf het vliegveld El Altet – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken