skip to Main Content
Kangoeroe aangereden op Menorca
Menorca.info

Kangoeroe aangereden op Menorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Kangoeroe aangereden op Menorca

Menorca.info

MAHON – Een automobilist heeft op de weg tussen Mahon en Fornells een Kangoeroe aangereden. Het is niet de eerste keer dat er kangoeroes worden gezien in deze omgeving op het Balearen eiland. De laatste keer dat er een kangoeroe werd gezien was afgelopen week nabij Es Mercadal waar ook de foto gemaakt werd. In 2016 werd er ook al een kangoeroe aangereden.

Wat doet een kangoeroe op Menorca zullen veel lezers zich afvragen. De politie heeft wat betreft deze laatste aanrijding nog niets bekend gemaakt maar in 2016 gebeurde iets soortgelijks waarbij een automobilist ook een kangoeroe aanreed.

De overleden kangoeroe was afkomstig van een landhuis gelegen tussen Addaia en Binifabini. De eigenaar daarvan heeft de gewoonte exotische dieren te verzamelen maar een kangoeroe wist te ontsnappen wat uiteindelijk zijn dood werd.

Waarschijnlijk komt de kangoeroe die nu gezien werd en aangereden werd ook afkomstig van dit landhuis maar dat heeft de politie nog niet bevestigd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Welke halve zool houdt er nu kangoeroes….waarvoor ? Het is bovendien een dier die de mens ernstig kan verwonden met zijn grote poten…..

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken