skip to Main Content
Kaarten herfst en winter Caminito del Rey in de verkoop
Pixabay

Kaarten herfst en winter Caminito del Rey in de verkoop

MÁLAGA – Sinds 12 uur maandagmiddag zijn de entreekaarten voor de herfst- en wintermaanden voor de Caminito del Rey in Álora in de verkoop gegaan. Het gaat om de kaarten voor de maanden november, december in 2019 en januari 2020. Wees er echter wel snel bij want de beste dagen en mooiste tijden zijn altijd snel weg.

Zoals altijd zijn deze kaarten aan te schaffen voor 10 euro per stuk via de eigen website caminitodelrey.info. De reden dat men de verkoop nu al open zet, wat eerder is dan normaal, is dat de geïnteresseerden zo beter hun reizen naar dit gebied kunnen voorbereiden. Vorig jaar werden rond deze tijd ook de kaarten voor februari en maart in de verkoop gedaan maar dit jaar dus niet.

Het is ook mogelijk om voor 18 euro een entreekaart met gids te bestellen. Daarnaast heeft de shuttlebus een kostprijs van 1,55 euro per kaartje. Er zijn door de organisatie meer dan 75.000 entreekaarten in de verkoop gegaan.

Website voor de kaartverkoop: caminitodelrey.info

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Redactie,
    Heel erg bedankt voor dit bericht. Hebben nu eindelijk kunnen boeken. Normaal zijn we te laat maar door jullie tijdig bericht hadden we volop mogelijkheden.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken