skip to Main Content
Van Reus aan de Costa Dorada naar Ibiza vliegen … alleen voor senioren
Air Nostrum

Van Reus aan de Costa Dorada naar Ibiza vliegen … alleen voor senioren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Van Reus aan de Costa Dorada naar Ibiza vliegen … alleen voor senioren

Air Nostrum

TARRAGONA – Deze winter zal er een vliegverbinding zijn tussen het vliegveld van Reus aan de Costa Dorada naar het Balearen eiland Ibiza. Air Nostrum zal vanaf 17 oktober elke woensdag tot aan maart 2019 en met uitzondering van de maanden december en januari tussen Reus en Ibiza vliegen. Deze vliegverbinding is echter niet voor iedereen toegankelijk.

Deze vluchten zijn georganiseerd door de reisorganisatie Mundiplan die zich exclusief bezighoudt met reizen van het Spaanse IMSERSO programma. Het gaat dus om vluchten exclusief voor senioren vanaf 65 jaar (55 jaar in geval van weduwe/weduwnaar). Voorlopig staan er 13 vluchten gepland op woensdag met vertrek om 17.05 uur maar dat aantal kan oplopen als het een succes is.

Imserso

De IMSERSO zijn speciale door de Spaanse overheid gesubsidieerde pakketreizen binnen Spanje en naar diverse buitenlandse bestemmingen voor residenten in Spanje tussen de 55 (voor weduwe/weduwnaar) en 65 (gepensioneerden) jaar en ouder.

SpanjeVandaag heeft contact gehad met IMSERSO en kan bevestigen dat Nederlanders en Belgen – mits ingeschreven in Spanje als resident – ook deel kunnen nemen aan het IMSERSO programma.

[su_note note_color=”#FFE0B2″]Leestip: Wat zijn de IMSERSO seniorenreizen in Spanje[/su_note]

IMSERSO is de afkorting van het Instituto de Mayores y SERvicios SOciales en zijn seniorenreizen gesubsidieerd door de Spaanse overheid. Dit wordt deels gedaan om de ouderen in Spanje een mogelijkheid te bieden voor een betaalbare vakantie in (meestal) eigen land maar ook om de senioren actief te houden en de werkgelegenheid in het toerisme in het laagseizoen te promoten

Het is de eerste keer dat het vliegveld van Reus verbonden wordt met het eiland Ibiza. Enkele jaren geleden was er wel een vliegverbinding van Ryanair tussen Reus en Mallorca.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken