Search
menu
Search

André Rieu in Maastricht nog tot 29 september in de bioscoop te zien in Spanje

André Rieu in Maastricht nog tot 29 september in de bioscoop te zien in Spanje
Beeld: André Rieu

André Rieu in Maastricht nog tot 29 september in de bioscoop te zien in Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op dit moment is het nog mogelijk om een van de concerten die André Rieu afgelopen zomer op het Vrijthof in Maastricht heeft gegeven op het grote scherm van de Spaanse bioscopen te bekijken. Je moet echter wel snel zijn want dat kan nog tot en met donderdag 29 september en alleen in de Yelmo Cines bioscopen tijdens de ‘Happy Days are Here Again’ dagen.

De Maastrichtenaar is niet alleen bekend in eigen land want ook in Spanje wordt André Rieu op handen gedragen. Daarom heeft de bioscoopketen Yelmo Cines besloten van 23 tot en met 29 september in 48 bioscopen in 24 steden op het grote scherm te laten zien. Tijdens het concert is onder andere het Spaanse ‘Amigos para siempre’, ‘Viva España’, ‘Paloma Blanca’ en ‘Mexico’ te horen om in Spaanse sferen te komen.

Woon je in Spanje en kon je er zelf niet bij zijn in Maastricht en heb je de televisie uitzendingen gemist, bezoek dan een Yelmo Cines bioscoop bij jou in de buurt en probeer tijdens de ‘Happy Days are Here Again’ op je bioscoopstoel te blijven stilzitten. 

Het concert van André Rieu is te zien in de volgende steden: Madrid (Ideal, Islazul, Parque Corredor, Tres Aguas, Planetocio, Plaza Norte 2, Plenilunio, Rivas H20), Barcelona (Abrera, Baricentro, Castelldefels, Comedia, Premium Sant Cugat, Icaria), A Coruña (Los Rosales), Álava (Boulevard), Albacete (Vialia), Alicante (Puerta de Alicante, Vinalopó), Almería (Roquetas de Mar, Torrecárdenas), Badajoz (El Faro), Cádiz (Área Sur, Premium Bahía Sur, Puerta Europa), Gijón (Ocimax), Las Palmas (Alisios, Fuerteventura, Las Arenas, Vecindario), Logroño (Berceo), Lugo (As Termas), Málaga (Plaza Mayor, Rincón de la Victoria, Vialia), Navarra (Itaroa), Oviedo (Los Prados), Santa Cruz de Tenerife (La Villa Orotava), Sevilla (Lagoh), Tarragona (Parc Central), Tenerife (Meridiano), Valencia (Mercado de Campanar, VidaNova Parc), Valladolid (Vallsur), Vigo (Premium Vialia, Vigo), Vizcaya (Artea, Megapark).

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?