skip to Main Content
Het Amerikaanse Hooters opent lokaal in Castelldefels nabij Barcelona

Het Amerikaanse Hooters opent lokaal in Castelldefels nabij Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De gemeente Castelldefels nabij het vliegveld van Barcelona zal de primeur van Spanje krijgen als eerste stad met een filiaal van het Amerikaanse Hooters. Je weet wel, dat restaurant waar de dames die bedienen van boven goed gevuld zijn en er sexy bijlopen. In eerste instantie wilde Hooters een lokaal openen in de gemeente Viladecans maar dat ging niet door waardoor men voor de kustgemeente Castelldefels koos. Het is overigens niet voor het eerst dat Hooters een lokaal opent in Spanje.

Hooters wil al langer opnieuw een filiaal openen in Spanje en koos voor een lokaal in het winkelcentrum Vilamarina in de gemeente Viladecans, dicht bij Barcelona. Volgens Hooters ging die opening niet door vanwege problemen met het lokaal waardoor de Amerikaanse keten op zoek ging naar een andere lokatie. Dat is nu blijkbaar gevonden in de kustgemeente Castelldefels, op zo’n 25 kilometer van Barcelona en dicht bij het vliegveld.

Het Spaanse Hooters moet over drie weken geopend worden al is een precieze openingsdatum niet gegeven. Hooters is in de Verenigde Staten enorm populair en ook in Spanje heeft men het al eens geprobeerd. Dat gebeurde tussen 2007 en 2010 op Gran Canaria maar dat restaurant werd 7 jaar geleden gesloten. Sinds 2011 heeft Hooters aangegeven terug te willen keren naar Spanje maar op zoek was naar de juiste lokatie die het bedrijf dus nu blijkbaar heeft gevonden in de provincie Barcelona.

Het Hooters restaurant in Castelldefels moet overigens het eerste restaurant worden van de 15 die Hooters España de komende jaren in heel Spanje wil openen zoals in Madrid en Sevilla. Voorlopig zal de Hooters Castelldefels zo’n 50 medewerkers hebben waarvan alle bediening zal bestaan uit dames, de zogenaamde “Hooters Girls”, die in korte broekjes, strakke shirts en een grote inkijk het typische Amerikaanse eten zullen rondbrengen. In de keuken en achter de schermen is ook werk voor mannen maar in de bediening dus niet.

Hooters ontstond in het jaar 1983 en heeft inmiddels na al die jaren 430 restaurants wereldwijd geopend waar dan ook duizenden mensen een baan hebben.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. oh wat is er mis mee? als de vrouwen met respect behandeld worden is er geen probleem.
    wij hebben dit in amerika meegemaakt met een groep vrienden en vriendinnen en heel de avond heel gezellig, absoluut geen enkel probleem.
    nog een keer, wel de vrouwen met respect behandelen.

  2. als vrouwen zich blijven ” bloot”stellen gaat er nog meer losbandigheid en decadentie ontstaan, waar is het prille vrolijke meisje, waar de jonge vrouw die open staat voor leven en echte liefde, waar is de mama die teder en liefdevol haar kroost de weide wereld wil laten ontdekken en de grootmama die met wijsheid bekent dat het allemaal goed is geweest … vrouwen als ge respect wil, heb dan respect voor uw mooie lichaam

  3. Ben benieuwd of dit wel goed gaat. In Spanje reageert men de laatste jaren nogal heftig (en toch wel terecht) op het etaleren van de vrouw als (lust)object.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken