skip to Main Content
Politieagent redt tweejarige door moeder vergeten meisje in auto in Torremolinos
Diario Sur

Politieagent redt tweejarige door moeder vergeten meisje in auto in Torremolinos

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Politieagent redt tweejarige door moeder vergeten meisje in auto in Torremolinos

Diario Sur

MÁLAGA – Een vrouwelijke politieagent in training heeft in Torremolinos een tweejarig kind uit een auto weten te halen. Het gaat om een meisje wiens moeder haar in de haast ‘s-morgens vergeten had naar de crèche te brengen en haar compleet vergeten was nadat ze de auto had geparkeerd.

In dit geval is het goed afgelopen en kon het tweejarige meisje gelukkig door een oplettende politieagente in training die geen dienst had uit een warme auto gehaald worden. Enkele weken geleden liep dat in Madrid echter niet zo goed af toen een baby van 21 maanden jong door oververhitting overleed toen hij door zijn vader de hele dag in een auto was achtergelaten.

De moeder van het kind had een van haar drie kinderen per abuis in de auto achtergelaten. Het gaat om haar tweejarige dochter die door haar moeder naar de crèche gebracht had moeten worden. Deze vrijdagochtend ging het echter mis.

Volgens de moeder had ze vrijdagmorgen een andere route dan normaal gereden en bracht ze eerst haar twee andere kinderen naar school met de bedoeling om daarna haar dochter naar de crèche te brengen. Dat was echter anders dan normaal waardoor de routine onderbroken wad en de moeder haar kind, welke op de achterbank zat, compleet was vergeten toen ze haar auto parkeerde om naar haar werk te gaan.

Gelukkig kon een agente in training maar buiten dienst haar collega’s van de Policía Nacional op tijd waarschuwen die het tweejarige meisje op tijd levend uit de auto konden halen en haar later aan haar moeder konden geven.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
 1. Geen enkele verontschuldiging is begrijpelijk, aanvaartbaar voor mij.
  Voor mij onvoorstelbaar dat je je bloedeigen kind “vergeet” .
  Ook onbegrijpelijk dat je niet één keer met je gedachten bij je kind bent tijdens je werk.
  Wat is dit voor type mens? Robots?

 2. Eerst denk je bij deze berichten ,”Hoe is het mogelijk?Het lijkt wel besmettelijk? Je kind “vergeten” in de auto?”
  Maar als ik zie hoe gestresst jonge ouders tegenwoordig zijn, dan is het niet verwonderlijk ..
  Ze moeten het ene kind hier afleveren ,het andere kind daar en ja een andere route, de routine wordt doorbroken , bij de vader rammelde de telefoon ,stress om toch op tijd op je werk te zijn…..het is geen sinecure en hoewel ik begrip kan opbrengen voor de hectic ,blijf ik het niet begrijpen hoe je dat niet in je auto ziet, dat er nog “iets inzit”
  Gelukkig ging het deze keer goed……

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken