‘Black Friday’ AVE aanbieding voor 19 euro van Alicante naar Madrid

‘Black Friday’ AVE aanbieding voor 19 euro van Alicante naar Madrid
Beeld: Renfe

‘Black Friday’ AVE aanbieding voor 19 euro van Alicante naar Madrid

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Ben je op dit moment in de provincie Alicante en wil je de echte kerstsfeer en drukte meemaken in de hoofdstad van Spanje of de prachtige musea bezoeken in Madrid, maak dan nu gebruik van de ‘Black Friday’ aanbieding van de Spaanse treinen. Renfe lanceert een aanbieding om met de hogesnelheidstrein vanaf 19,70 euro van Alicante naar Madrid en/of vice versa te reizen.

Deze goedkope treinkaartjes kunnen op 27, 28 en 29 november gekocht worden en zijn geldig voor treinreizen in december, januari en februari. Dat komt mooi uit want dan kun je het warme Alicante omruilen voor het koude Madrid om naar de kerstsfeer te gaan of in januari de Driekoningenoptocht bekijken en natuurlijk shoppen en musea bekijken.

In totaal biedt Renfe 288.500 treinkaartjes aan tegen gereduceerd tarief die op 27, 28 en 29 november te koop zijn. Het gaat zoals altijd bij dit soort aanbiedingen om vanaf (desde) prijzen maar 19,70 euro is niet veel geld voor de hogesnelheidstrein.

Naast aanbiedingen voor de Alicante-Madrid route voor 19,70 euro zijn er ook speciale prijzen voor de routes Valencia-Madrid voor 21,95 euro, Castellón-Madrid voor 24,20 euro en Valencia-Sevilla vanaf 28,05 euro. De goedkopere treinkaartes zijn te koop via de website renfe.com met de campagne ‘YoVoy’.

Er zijn ook Black Friday aanbiedingen op andere routes zoals Zaragoza-Madrid, Madrid-Sevilla. Madrid-Barcelona, Madrid-Vitoria, Madrid-Santander en Barcelona-Córdoba, Sevilla, Málaga of Granada.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.