Roemeens gezin met huisdieren door koolmonoxidevergiftiging overleden in Valencia

Roemeens gezin met huisdieren door koolmonoxidevergiftiging overleden in Valencia
Beeld: @jatirado_oc / Twitter

Roemeens gezin met huisdieren door koolmonoxidevergiftiging overleden in Valencia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

VALENCIA – Een Roemeens gezin, bestaande uit vader, moeder, zoon, een hond en een kat, zijn zaterdag levenloos in hun woning in Catarroja in de provincie Valencia gevonden. De drie mensen en twee huisdieren zijn vermoedelijk door koolmonoxidevergiftiging om het leven gekomen. Het was de dochter van de familie die haar vader, moeder en broer dood aantrof in de woning.

Het Roemeense gezin was volledig geïntegreerd in het leven in het dorp want ze woonden daar al meer dan twintig jaar. De 25-jarige dochter, die rond 2.30 uur thuis kwam, vond haar vader, moeder, 20-jarige broer en twee huisdieren dood op de grond van de woning in Catarroja. Ze belde daarop meteen de hulpdiensten die niets anders konden doen dan het overlijden vast te stellen.

Alles wijst erop dat de familie en huisdieren om het leven zijn gekomen door koolmonoxidevergiftiging door een slechte verbranding in de verwarmingselementen waarbij verder niets bekend is over welk verwarmingssysteem het gaat. Wat wel bekend is, is dat de vader van het gezin jaren geleden zelf de verwarmingsketel heeft geplaatst.

Vader Vasile Karolyi Iokh was een monteur, metselaar en gerespecteerde klusjesman in het dorp en moeder Cristina María Iokh was een schoonmaakster die in veel woningen poetste. Zoon Atilla Laszlo Iokh studeerde economie terwijl dochter Timea advocaat is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.