Search
menu
Search

Duurste woning van Spanje te koop op Mallorca voor 65 miljoen euro

Duurste woning van Spanje te koop op Mallorca voor 65 miljoen euro
Beeld: Engel & Völkers / web

Duurste woning van Spanje te koop op Mallorca voor 65 miljoen euro

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Als je net de loterij hebt gewonnen of heeeeeeeel hard hebt gewerkt en je bankrekening genoeg euro’s heeft, dan is dit je kans om een leuk vakantiehuisje te kopen op Mallorca. Daar wordt namelijk de duurste woning die te koop staat in Spanje aangeboden voor 65 miljoen euro.

Voor 10.815.090.000 peseta’s, 143.241.150 gulden of 2622.093.500 Belgische franken kun jij de trotse eigenaar zijn van deze 65.000.000 euro kostende villa, of beter gezegd paleis, in Son Vida op het Baleareneiland Mallorca. Dit is zeker geen tiny house of een prefab woning maar een heuse luxe om te genieten van het uitzicht over Palma (de Mallorca).

De woning heeft zeven slaapkamers en zes badkamers gelegen in een bebouwde oppervlakte van 2300 m² op een terrein van 4250 m². In het huis dat in 2017 werd gebouwd, is ruimte voor zes auto’s in een gesloten garage en nog eens zes auto’s buiten op de parkeerplaats. Er is natuurlijk een zwembad, sauna, sportzaal, tuinen en een lift om van de ene naar de andere verdieping te gaan zonder trappen te hoeven lopen (want stel je voor).

De duurste woning van Spanje wordt aangeboden op DEZE website van de internationale makelaars Engel & Völkers. Bekijk HIER meer informatie en foto’s of maak een virtuele tour door de droomwoning. Nu nog sparen.

Ben je op zoek naar andere dure woningen, maar ligt je budget onder de 30 miljoen euro, dan kun je ook eens kijken naar DEZE website van Idealista.es waar woningen op Mallorca te koop staan vanaf 25 miljoen euro.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?