skip to Main Content

Nederlander in Serinyà waarschijnlijk door messteken om het leven gebracht (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – (Redactie) De 33 jarige Nederlander die op kerstavond dood werd aangetroffen in zijn ouderlijk huis in Serinyà, is waarschijnlijk door messteken om het leven gebracht, zo meld de politie maandag. Terwijl het onderzoek nog loopt naar de drievoudige dood van de autistische man en zijn ouders, komen er langzaamaan meer details naar buiten over deze vreemde zaak.

De 33 jarige man werd door aangetroffen in de badkamer van het landhuis. De man woonde gedurende de week in een speciaal opvangcentrum maar kwam elk weekend naar huis om bij zijn ouders te zijn, de familie van Arkel. Zij runden een Casa Rural waar op het moment van de dood ook gasten aanwezig waren. Het waren deze gasten die de jongen dood aantroffen in de badkamer waar ook een brief lag van de ouders waarin vermeld stond dat zij zelfmoord zouden plegen in de nabijgelegen rivier.

Nadat de politie was gewaarschuwd is de politie meteen op onderzoek gegaan waarna op zaterdag de lichamen van de ouders werden aangetroffen. De Nederlandse stiefvader en Spaans-Nederlandse moeder werden in de rivier Fluvià aangetroffen. De handen van de ouders waren aan elkaar vastgemaakt en beiden hadden rugzakken om met daarin tientallen zware stenen waardoor ze zijn verdronken in de rivier.

Al gaat de politie uit van een zelfmoord, toch sluit men andere doodsoorzaken niet uit. In de nabijheid van de woning werden bloedsporen gevonden die waarschijnlijk van de om het leven gebrachte jongen waren. Volgens de inwoners van het kleine dorp waren de Nederlanders bekend in de regio en waren het normale en rustige mensen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend