skip to Main Content
Jongen rijdt zichzelf en zijn vriendin dood als nieuwe daad van partnergeweld in Benicassim

Jongen rijdt zichzelf en zijn vriendin dood als nieuwe daad van partnergeweld in Benicassim

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CASTELLÓN – Bij een tragisch auto ongeval kwamen op 23 december een 28-jarige man en zijn 20-jarige vriendin om het leven toen hun auto met hoge snelheid tegen een tankstation reed in de gemeente Benicassim, provincie Castellón. In eerste instantie leek het te gaan om een gewoon ongeluk maar later bleek dat de politie deze dood als partnergeweld is gaan zien.

Blijkbaar had het 20-jarige overleden meisje eerder een aanklacht tegen haar 28-jarige ex vriend ingediend en mocht hij niet dicht bij haar in de buurt komen vanwege een straatverbod of contact met haar opnemen. Bij het ongeluk zaten ze beiden echter in hetzelfde voertuig wat op 23 december hard tegen het tankstation langs de N-340 reed en waarbij de twee inzittenden door de harde klap en een ontstane brand overleden.

Direct na het ongeval behandelde de politie dit al niet meer als een gewoon ongeluk maar als een zaak van partnergeweld nadat er meer informatie over het tweetal bekend was geworden. De moeder van het overleden meisje weet zeker dat haar dochter was ontvoerd door de 28-jarige ex-vriend waarna deze de auto liet verongelukken door zelfmoord te plegen en haar dochter om het leven te brengen. Er werden later ook getuigen gevonden die gezien hebben hoe het meisje onder bedreiging van een mes verplicht werd in de auto plaats te nemen.

Het ongeluk gebeurde afgelopen zaterdag 23 december toen de auto waarin het tweetal zat tegen een tankstation tot stilstand kwam en in brand vloog toen deze te hard reed en het leek dat de chauffeur de controle had verloren. Nu gaat men ervan uit dat de 28-jarige man met opzet zichzelf en zijn bijrijdster om het leven wilde brengen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken