skip to Main Content
Belg zoekt dakloze die portemonnee met 1.000 euro terug heeft gegeven
Policia Local Amposta / Facebook

Belg zoekt dakloze die portemonnee met 1.000 euro terug heeft gegeven

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Een dakloze heeft afgelopen zaterdag in de stad Amposta in het zuiden van de provincie Tarragona een portemonnee met daarin 1.000 euro aan de politie gegeven. De politie kon daarna de eigenaar achterhalen en de verloren 1.000 euro teruggeven.

Volgens de Catalaanse krant La Vanguardia is de eigenaar een Belg die inwoner is van de gemeente Vinaros in het noorden van de provincie Castellón (Comunidad Valenciana). Nadat de Belg gewaarschuwd was door de politie en zijn portemonnee met daarin al het geld ophaalde begon de zoektocht naar de eerlijke dakloze.

Afgelopen zaterdag vond een dakloze (sintecho) inwoner op straat een portemonnee met daarin 1.000 euro contant geld, identiteitsbewijzen en bankkaarten. De dakloze gaf de portemonnee aan een werkneemster van een horecagelegenheid die meteen de politie belde.

De politie wist de Belgische eigenaar te achterhalen en de portemonnee met alle inhoud dankzij de eerlijke dakloze terug te geven. Nu zijn de politie en de Belg op zoek naar de dakloze om hem te bedanken voor zijn eerlijkheid. Tot nu toe is men daar nog niet in geslaagd en dus werd het verhaal op Facebook geplaatst.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Deze dakloze verdiend op zijn minst een dak boven zijn hoofd. Dit is een verhaal om een krop in je keel te krijgen niet te geloven.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken