Dolfijnen voor de kust van Torrevieja in Alicante

Oeps ... foto ontbreekt!

Dolfijnen voor de kust van Torrevieja in Alicante

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Misschien zijn ze niet vanaf land te zien maar deze Kerst heeft een groep dolfijnen voor de kust van Torrevieja en de Vega Baja regio in Alicante gezwommen. Medewerkers van Proyecto Mastral hebben de dolfijnen op video’s en foto’s kunnen vastleggen.

De foto’s en video’s zijn gemaakt op eerste Kerstdag 25 december en de dag daarvoor op 24 december voor de kust van Torrevieja en Campomar. Het is zeker niet de eerste keer dat er dolfijnen gezien worden voor de kust van de Vega Baja regio maar dat dit juist op eerste Kerstdag moet gebeuren was een wens van veel dolfijn liefhebbers.

Proyecto Mastral geeft dagelijks informatie over het weer en de natuur in en rond Torrevieja. Op Twitter en andere sociale media netwerken informeert Proyecto Maskal over de gebeurtenissen en in dit geval over de dolfijnen die gezien zijn voor de kust van Torrevieja.

LEESTIP: Waar kun je dolfijnen kijken in Spanje

Begin december werd op een strand van Torrevieja een dode dolfijn gevonden en nog niet zo lang geleden half november werden er ook al orka’s gezien voor de kust van Murcia.

Ga naar de inhoud