skip to Main Content

Barcelona krijgt er een bekende inwoonster bij; Shakira

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Redactie) De Colombiaanse zangeres Shakira heeft gezegd dat ze een groot deel van het jaar in de Catalaanse hoofdstad Barcelona gaat wonen. De zangeres, waarvan haar zus al enkele jaren in de stad woont, heeft een luxe chalet gehuurd van de sportman David Meca. Uiteraard gaan de geruchten nog steeds rond dat ze een relatie heeft met FC Barcelona speler Gerard Piqué en uiteraard wordt er gespeculeerd dat ze bij de voetballer gaat intrekken.

Shakira heeft altijd gezegd dat de een warm hart heeft voor Catalunya en met name de stad Barcelona. Ze heeft ook meerdere videoclips, waaronder Loca, opgenomen in de stad en heeft diverse goede vrienden, waaronder Piqué, in Barcelona wonen. De zangeres is van plan om van Barcelona een soort thuisfront te maken van waaruit ze naar haar Europese concerten kan reizen.

Hoe dan ook, welkom in Barcelona, Catalunya en Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend