skip to Main Content
Spaanse WhatsApp gebruikers kunnen binnenkort eindelijk hun geliefde Paella als emoji gebruiken

Spaanse WhatsApp gebruikers kunnen binnenkort eindelijk hun geliefde Paella als emoji gebruiken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

whatsapp1aVALENCIA – Na een jarenlange promotiecampagne van de Valenciaanse komiek Eugeni Alemany (in opdracht van een rijstproducent) is het binnenkort dan eindelijk zover. De #paellaemoji zal realiteit worden nu het bedrijf achter de emoji’s bekend heeft gemaakt de paella mee te nemen bij de nieuwe lichting emoji’s. Hierdoor kunnen straks miljoenen WhatsApp gebruikers hun vrienden laten weten wat ze aan het doen zijn … paella eten.

Het nieuws dat Unicode, het bedrijf achter de emoji’s, uiteindelijk toch de paella zal opnemen bij de nieuwe emoji’s die binnenkort te zien zullen zijn bij WhatsApp, is in Spanje goed ontvangen. Toch heeft men een minpuntje en dat is het ontwerp van de gevulde paellapan maar het feit dat het de bedenkers van de #paellaemoji gelukt is om de paella tussen de andere emoji’s te krijgen is al een hele prestatie.

Lees hier meer over het idee achter de Paellaamoji.

De nieuwe paella emoji zal halverwege 2016 geïntroduceerd worden met een nieuwe update van de mobiele applicatie op zowel de Android telefoons alsook de IOS Apple apparaten.

Misschien moeten wij Nederlanders (en Belgen) nu ook een promotiecampagne op touw zetten om te vragen om een #frikandelemoji, #haringemoji, #tulpemoji, #boerenkoolemoji of #patatjeoorlogemoji. Wie doet er mee? – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken