skip to Main Content
Spaanse Koninklijke familie plaatst nooit eerder geziene foto’s en video’s van privé leven

Spaanse Koninklijke familie plaatst nooit eerder geziene foto’s en video’s van privé leven

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Koning Felipe VI wordt komende 30 januari 50 jaar oud en dat moet gevierd worden. Het feest zal intiem zijn met de directe familie maar om de Spanjaarden hun Koning een beetje beter te laten leren kennen en om te laten zien dat Felipe ook gewoon een man is die zijn werk doet en vader is van twee dochters, heeft de Casa Real nooit eerder geziene foto’s en video’s gepubliceerd van het wel en wee binnen de huidige Koninklijke familie.

Koning Felipe VI zal op dinsdag 30 januari Abraham zien als hij 50 jaar oud wordt. Om dat heugelijke feit te vieren heeft het Spaanse Koningshuis foto’s en video’s gepubliceerd die het echte leven achter de schermen laat zien van de Koning, vrouw Letizia en dochters Leonor en Sofía. Zo zijn er beelden te zien van de dochters en Letizia die hun vader/echtgenoot steunen bij de opnames van de kersttoespraak, Felipe die samen met Letizia hun dochters zelfrijdend naar school brengt of hoe de familie aan tafel zit en een gesprek voert tijdens de maaltijd.

Het Spaanse Koningshuis heeft met de publicatie van deze foto’s en video’s iets laten zien wat tot nu toe nog geen enkel ander Spaans Koningshuis heeft gedaan, intiem en dichtbij om de leden van de Spaanse Koninklijke familie zo normaal mogelijk over te laten komen. Nu is dat in Spanje al min of meer eerder gebeurd zoals bij de proclamatie van Felipe als Koning of bij de 40e verjaardag van Letizia maar dit keer is er ontzettend veel beeldmateriaal geplaatst: 84 minuten aan video en 77 foto’s.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ik vind het heel erg leuk dat ze dit doen, imago oppoetsen of niet het is een leuk gezin. Laten we positief blijven zodat er weer meer plezier in ons en andermans leven Is.
    Ik hoop dat Felipe een fijne en gezellige verjaardag zal hebben!

  2. “Nooit eerder geziene beelden”, een maand geleden opgenomen om hun imago op te krikken. Ze zijn wel één hééle maand lang nooit eerder gezien! 🙂

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken