skip to Main Content

Acht privé medische centra in Alicante verenigen zich om buitenlanders aan te trekken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Acht privé medische centra in de provincie Alicante hebben zich verenigd om samen meer buitenlandse patiënten te kunnen aantrekken. De Mediterranean Health Care Association zegt dat hun idee is om buitenlanders naar de regio te laten komen om daar goedkoper en beter medische zorg aan te bieden.

De acht medische centra die deelnemen zijn Vistahermosa clinic, Medimar international hospital, het San Jaime USP Hospital in Torrevieja, het Hospital Clínico in Benidorm, Vissum Ophthalmologist Corporación, Sha Wellness Clinic in El Albir, the Davó maxillofacial institute en de Casaverde neurological rehabilitation centre.

De acht medische centra zullen samen zo’n 400.000 euro investeren in de plannen om buitenlandse patiënten via website, verzekeringsmaatschappijen, reisagenten en publieke gezondheidscentra aan te trekken. De hoofdmarkt zullen Europese landen zijn maar ook de Verenigde Staten, Rusland en landen in Noord Afrika.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend