skip to Main Content
Komt Disney voor opnames van de kleine zeemeermin naar Málaga?
Wikimedia

Komt Disney voor opnames van de kleine zeemeermin naar Málaga?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Disney heeft informatie gevraagd aan het Axarquia Film Office omdat de Amerikaanse opnamestudio op zoek is naar locaties voor de verfilming van De kleine zeemeermin, in het Spaans La Sirenita. Het gaat om een verfilming van de bekende animatiefilm die het sprookje verteld van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

De Axarquia Film Office heeft reeds informatie verstrekt aan Disney en mogelijke locaties doorgegeven. Daaronder bevinden zich de de grotten van Nerja (Cueva de Nerja), de grotten Tesoro (Cueva del Tesoro), het fort van Vélez-Málaga (Fortaleza de Vélez-Málaga), het Fuerte Bezmiliana huis (Casa Fuerte Bezmiliana) in Rincón de la Victoria en het kasteel (Castillo del Marqués de Valle Niza). Andere mogelijke locaties zijn Maro, La Cala, Torre del Mar, Almayate, Chilches, Benajarafe of Torrox.

Uiteraard keurt het Axarquia Film Office de mogelijke opname plannen goed en wordt het gezien als een uitstekende promotie van de regio in de provincie Málaga. Opnames zouden eventueel kunnen beginnen in 2020 maar dat is officieel nog niet bekend. De bioscoop film zal geregisseerd worden door Rob Marshall.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken