Komt Disney voor opnames van de kleine zeemeermin naar Málaga?

Komt Disney voor opnames van de kleine zeemeermin naar Málaga?
Beeld: Wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – Disney heeft informatie gevraagd aan het Axarquia Film Office omdat de Amerikaanse opnamestudio op zoek is naar locaties voor de verfilming van De kleine zeemeermin, in het Spaans La Sirenita. Het gaat om een verfilming van de bekende animatiefilm die het sprookje verteld van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

De Axarquia Film Office heeft reeds informatie verstrekt aan Disney en mogelijke locaties doorgegeven. Daaronder bevinden zich de de grotten van Nerja (Cueva de Nerja), de grotten Tesoro (Cueva del Tesoro), het fort van Vélez-Málaga (Fortaleza de Vélez-Málaga), het Fuerte Bezmiliana huis (Casa Fuerte Bezmiliana) in Rincón de la Victoria en het kasteel (Castillo del Marqués de Valle Niza). Andere mogelijke locaties zijn Maro, La Cala, Torre del Mar, Almayate, Chilches, Benajarafe of Torrox.

Uiteraard keurt het Axarquia Film Office de mogelijke opname plannen goed en wordt het gezien als een uitstekende promotie van de regio in de provincie Málaga. Opnames zouden eventueel kunnen beginnen in 2020 maar dat is officieel nog niet bekend. De bioscoop film zal geregisseerd worden door Rob Marshall.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.