Search
menu
Search

Komt Disney voor opnames van de kleine zeemeermin naar Málaga?

Oeps ... foto ontbreekt!

Komt Disney voor opnames van de kleine zeemeermin naar Málaga?

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Disney heeft informatie gevraagd aan het Axarquia Film Office omdat de Amerikaanse opnamestudio op zoek is naar locaties voor de verfilming van De kleine zeemeermin, in het Spaans La Sirenita. Het gaat om een verfilming van de bekende animatiefilm die het sprookje verteld van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

De Axarquia Film Office heeft reeds informatie verstrekt aan Disney en mogelijke locaties doorgegeven. Daaronder bevinden zich de de grotten van Nerja (Cueva de Nerja), de grotten Tesoro (Cueva del Tesoro), het fort van Vélez-Málaga (Fortaleza de Vélez-Málaga), het Fuerte Bezmiliana huis (Casa Fuerte Bezmiliana) in Rincón de la Victoria en het kasteel (Castillo del Marqués de Valle Niza). Andere mogelijke locaties zijn Maro, La Cala, Torre del Mar, Almayate, Chilches, Benajarafe of Torrox.

Uiteraard keurt het Axarquia Film Office de mogelijke opname plannen goed en wordt het gezien als een uitstekende promotie van de regio in de provincie Málaga. Opnames zouden eventueel kunnen beginnen in 2020 maar dat is officieel nog niet bekend. De bioscoop film zal geregisseerd worden door Rob Marshall.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?