skip to Main Content

Benidorm biedt William en Kate aan huwelijksreis aan de Costa Blanca te vieren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) De burgemeester van Benidorm, Augustín Navarro, heeft de Britse Prins William en Kate Middleton, die binnenkort zullen gaan trouwen, aangeboden de huwelijksreis in Benidorm of ergens anders aan de Costa Blanca door te brengen. Op deze manier zou het nieuwe echtpaar een aangename vakantie kunnen hebben dichtbij duizenden landgenoten. De Britse krant The Daily Mail schat de kans dat zij ook daadwerkelijk naar de Costa Blanca komen op 80 op 1.

Volgens het Spaanse persbureau EFE heeft de burgemeester van Benidorm een brief gestuurd naar Buckingham Palace waarin hij verteld dat het een eer zou zijn als het jonge stel de huwelijksreis in Benidorm, of in ieder geval een dagje, in zijn stad zou doorbrengen. Een van de redenen om naar de Costa Blanca te komen is het goede klimaat en de zonzekerheid die zij hier zouden hebben. Daarnaast kan het kersverse echtpaar wat op 29 april in het huwelijksbootje zal stappen, de dagen tussen duizenden landgenoten door kunnen brengen. Of William en Kate ook daadwerkelijk dat op prijs zullen stellen is nog maar de vraag.

In Benidorm wonen 5.500 Britten terwijl dat aantal in de hele provncie Alicante zelfs oploopt naar 130.000 Britse inwoners.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend