skip to Main Content
Uw woning beheer aan de Costa Blanca door belgisch Gediplomeerd team

Uw woning beheer aan de Costa Blanca door belgisch Gediplomeerd team

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Limpymans-2

Beste lezer , We zijn een bedrijf aan de Spaanse Costa Blanca aan het opstarten , inde genre van woning beheer , en dit tot in de puntjes . We weten immers als geen ander dat een goede service en degelijke schoonmaak een groot probleem is te vinden tijdens uw afwezigheid . We hebben trouwens een ruime ervaring en tevens zijn we gediplomeerd in professionele schoonmaak technieken .

Met onze diensten hebben we rekening gehouden , met de tijd van nu , en weet dat velen voor hun service erg veel vragen . ze berekenen hun prijzen vaak veel te hoog en voor de schoonmaak rekenen ze prijzen per uur aan wat dus wel oploopt , en wie zegt dat deze mensen effectief zolang in de woning bezig zijn , u kan het niet zien u bent er niet . Is een kwestie van vertrouwen , maar vaak worden deze geschonden .

Wij passen een heel ander systeem toe , wij rekenen voor beheer b.v. , sleutel beheer 100 Euro / jaar aan .
Daarin zit een maandelijkse check op alles in . Daarbij rekenen wij een schoonmaak gewoon per aantal badkamers en slaapkamers . Bv 1 badkamer en 2 slaapkamers = 40 Euro . En er wordt effectief alles meegenomen , ook plafondlampen , enz… , de vloer wordt gereinigd op de oude manier met dweil en aftrekker.

Tevens kan je ook terecht voor alla andere type schoonmaak , ontvangst gasten dat GRATIS is , terras en tuin onderhoud , ramen cleaning , boodschappendienst , verhuur linnen , was en strijk service ook naar klanten toe , en veel meer , we staan altijd open voor vragen en wij zullen uw vraag altijd beantwoorden en vervullen .

We zijn een bedrijf opstartend met 2 personen , 2 mannen en al ruim 25 jaar samen . We doen ook het werk allemaal eigenhandig , geen personeel , alles wat je zelf doet zeg ik , doe je altijd beter .

Limpymans-4

U kan ons bereiken op ons e mail adres, limpyman@outlook.cominfo@limpymans.com

Ons tel. is 639181923
U kan ons altijd bereiken , ofwel via gsm of beste is voor vragen via e mail .
Daar we niet altijd te bereiken zijn afhankelijk van gsm bereik in bepaalde streken .

Onze website is – www.limpymans.com – Er wordt momenteel ook gewerkt aan een gloednieuwe website die beter is en overzichtelijker voor de klanten .

Groetjes

alain / limpymans

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken