skip to Main Content
Spanje wint vriendschappelijke wedstrijd van Argentinië overtuigend met 6-1

Spanje wint vriendschappelijke wedstrijd van Argentinië overtuigend met 6-1

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – Op de dag dat eigenlijk het Nederlandse elftal in een oefenduel tegenover Spanje had moeten staan, wist Spanje overtuigend te winnen van Argentinië. Eigenlijk had Nederland dus in het Wanda stadion in Madrid tegenover de “furia roja” moeten staan maar dat werd Argentinië die zonder Messi geen partij was voor het Spaanse elftal die met 6-1 wist te winnen.

Het oefenduel werd gespeeld in het Wanda Metropolitano stadion van Atletico Madrid waar Spanje met 6-1 wist te winnen van de sub-kampioen van de wereld Argentinië. Het Spaanse elftal was vanaf de eerste minuut lekker op dreef en liet de Argentijnse spelers alle hoeken van het veld zien. Wellicht was het moraal van de Zuid Amerikaanse spelers laag vanwege de afwezigheid van Lionel Messi.

Het eerste doelpunt voor Spanje werd door Diego Costa gemaakt in de 12e minuut gevolgd door de man van de wedstrijd, Isco die een hattrick wist te scoren maar zijn eerste doelpunt maakte in de 27e minuut welke gevolgd werd door het doelpunt van Argentinië in de 39e minuut van de eerste helft.

Het tweede doelpunt van Isco werd in de 52e minuut gemaakt gevolgd drie minuten later door een doelpunt van Alcantara in minuut 55. In minuut 73 maakte Aspas een doelpunt gevolgd door de derde goal van Isco in de 74e minuut.

De spelers van Spanje hebben laten zien dat ze zin hebben in het WK in Rusland en er klaar voor zijn. Op 23 maart werd het nog 1-1 tegen de wereldkampioen Duitsland waardoor Spanje zich opnieuw bevindt tussen de favorieten bij het WK in Rusland.

Spanje (groep B) zal in het WK haar eerste wedstrijd spelen op 15 juni om 20 uur tegen buurland Portugal. De tweede wedstrijd is op 20 juni tegen Iran gevolgd door de derde wedstrijd tegen Marokko op 25 juni.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ik snap nu waarom Messi niet meedeed, dankzij jullie hier weten we dat hij een hotel op Ibiza aan het kopen was hahahaha….
    Maar man wat een slachtpartij. Is het heel erg slecht om voor Spanje te juichen op de WK, nu NL zich niet geplaatst heeft mensen??

    En ja, beste Belgen, ik zal zeker ook voor jullie juichen, jullie hebben een geweldig team met top spelers, maar kom aan, het moet wel nu een keer gebeuren….ik geloof in jullie team!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken