Lente wandelen op Mallorca tijdens ‘Mallorca Walking Event’

Lente wandelen op Mallorca tijdens 'Mallorca Walking Event'
Beeld: Mallorca Walking Event

Lente wandelen op Mallorca tijdens ‘Mallorca Walking Event’

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – In navolging van de reeds succesvolle Wandelvierdaagse in Marbella elke herfst (in oktober) heeft Mallorca alweer voor het vierde jaar een eigen wandelevenement maar dan in de lente. De vierde editie van dit vierdaagse wandelevenement zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 4 tot en met zondag 7 april. Het is een mooie gelegenheid om op een sportieve manier te genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft op het eiland Mallorca.

Er zijn door de organisatie mooie routes uitgezet van 12.5, 20 en 30 kilometer, op deze manier kan elke deelnemer kiezen wat zijn of haar beste route is. Tijdens de dagelijkse routes kan men genieten van prachtige vergezichten vanaf de bergen naar de zee en de rest van het eiland en is het een mooie manier om Mallorca eens vanaf een andere kant te leren kennen. Daarnaast staat Mallorca bekend om de mooie lente wandelingen die men kan maken met alle bomen die beginnen te bloeien en de aangename temperaturen. Bekijk hier de routes .

De routes volgen prachtige paden die alle natuurliefhebbers in hun ban zullen slaan en Mallorca van een andere kant laten zien. De deelnemers ontdekken de charmante dorpen, de prachtige stranden van de kust van Majorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, de bergketen die door de UNESCO werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. Ze kunnen vier dagen lang genieten van een actieve wandelvakantie in goed gezelschap. Plezier vezekerd!

De Mallorca Walking Event wordt vanuit Nederland ondersteund door diverse reisorganisaties zoals OAD die dan ook pakketreizen heeft en de Koninklijke Wandel Bond Nederland . De deelname kost voor alle vier de dagen 50 euro maar het is ook mogelijk om losse wandelingen te lopen voor 18 euro per stuk. Klik hier om je in te schrijven .

Aangezien in april de temperaturen heerlijk mild zijn, niet te warm en niet te koud, is het ideaal wandelweer, iets wat duizenden wandelaars vanuit de hele wereld al weten aangezien er altijd veel gewandeld wordt in april en mei. Dus voor eenieder die tijd en zin heeft om op een gezellige maar sportieve manier het eiland Mallorca te leren kennen is de Mallorca Walking Event ideaal. Meer informatie kan gevonden worden op de officiële website van het evenement.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.