Lente wandelen op Mallorca tijdens ‘Mallorca Walking Event’

Lente wandelen op Mallorca tijdens 'Mallorca Walking Event'
Beeld: Mallorca Walking Event

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – In navolging van de reeds succesvolle Wandelvierdaagse in Marbella elke herfst (in oktober) heeft Mallorca alweer voor het vierde jaar een eigen wandelevenement maar dan in de lente. De vierde editie van dit vierdaagse wandelevenement zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 4 tot en met zondag 7 april. Het is een mooie gelegenheid om op een sportieve manier te genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft op het eiland Mallorca.

Er zijn door de organisatie mooie routes uitgezet van 12.5, 20 en 30 kilometer, op deze manier kan elke deelnemer kiezen wat zijn of haar beste route is. Tijdens de dagelijkse routes kan men genieten van prachtige vergezichten vanaf de bergen naar de zee en de rest van het eiland en is het een mooie manier om Mallorca eens vanaf een andere kant te leren kennen. Daarnaast staat Mallorca bekend om de mooie lente wandelingen die men kan maken met alle bomen die beginnen te bloeien en de aangename temperaturen. Bekijk hier de routes.

De routes volgen prachtige paden die alle natuurliefhebbers in hun ban zullen slaan en Mallorca van een andere kant laten zien. De deelnemers ontdekken de charmante dorpen, de prachtige stranden van de kust van Majorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, de bergketen die door de UNESCO werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. Ze kunnen vier dagen lang genieten van een actieve wandelvakantie in goed gezelschap. Plezier vezekerd!

De Mallorca Walking Event wordt vanuit Nederland ondersteund door diverse reisorganisaties zoals OAD die dan ook pakketreizen heeft en de Koninklijke Wandel Bond Nederland. De deelname kost voor alle vier de dagen 50 euro maar het is ook mogelijk om losse wandelingen te lopen voor 18 euro per stuk. Klik hier om je in te schrijven.

Aangezien in april de temperaturen heerlijk mild zijn, niet te warm en niet te koud, is het ideaal wandelweer, iets wat duizenden wandelaars vanuit de hele wereld al weten aangezien er altijd veel gewandeld wordt in april en mei. Dus voor eenieder die tijd en zin heeft om op een gezellige maar sportieve manier het eiland Mallorca te leren kennen is de Mallorca Walking Event ideaal. Meer informatie kan gevonden worden op de officiële website van het evenement.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments

Let op: “…In de laatste maand vóór het evenement zijn de kosten voor de inschrijving € 65 per persoon voor 4 dagen en voor 1 dag is deze € 25…”. Om teleurstelling te voorkomen. 😉

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.