Search
menu
Search

Nieuw boek: Roadtrip Compostela, een Spaanse pelgrimstocht met de camper

Nieuw boek: Roadtrip Compostela, een Spaanse pelgrimstocht met de camper
Beeld: Uitgeverij Ellessy

Nieuw boek: Roadtrip Compostela, een Spaanse pelgrimstocht met de camper

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Er zijn veel methoden om de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela te volbrengen. Zo ook per camper. In deze warme feelgood roman neemt schrijfster Hilje Mulder je mee op een pelgrimstocht over de Spaanse ‘Camino de Santiago’ maar dan net iets anders, dus niet te voet, op de fiets of te paard maar met een camper. Roadtrip Compostela is een must voor camperaars, pelgrimgangers en natuurlijk Spanjefans.

Maud heeft een sabbatical. Ze wil naar Santiago de Compostela, in het spoor van de reis die haar overleden vader maakte, maar zoekt kompanen voor deze trip. Sonja is ‘in between jobs’ en gaat met haar mee. Haar vriend is voor zijn werk naar Japan en zo’n roadtrip ziet ze wel zitten.

Net voor vertrek voegt de ietwat hautaine José zich toe aan het bonte gezelschap vriendinnen. Het wordt een reis om nooit te vergeten, vol onverwachte geheimen, waardoor relaties minder sterk zijn dan gedacht.

Ze ervaren ten volle wat zo’n pelgrimstocht inhoudt. Ieder heeft daarin haar eigen weg te gaan, op zoek naar zichzelf, maar ook naar de ‘amor’ ofwel de liefde.

  • KOOP Roadtrip Compostela via Bol.com
  • Uitgever: Uitgeverij Ellessy
  • Boek: ISBN: 978-94-6449-157-9 
  • E-boek: ISBN: 978-94-6449-158-6
  • Prijzen 17,95 euro / E-boek 9,95 euro
  • Pagina’s: 228
  • Verschijnt tevens als luisterboek

Samenvatting

Sonja, Maud en José zijn drie uiteenlopende karakters met verschillende achtergronden. Ze bezoeken in Brussel de wereldberoemde tuinen en serres van het paleis van Laken waar Maud op de vingers wordt getikt door een knappe man die denkt dat ze illegaal een rondleiding geeft en José blijkt niet de José te zijn die ze kennen. Ondertussen mailt Maud intensief met man van de serres uit Brussel en maakt Sonja zich grote zorgen over haar relatie. Ze is bang dat hij haar in de steek zal laten net als in haar vorige relatie is gebeurd. Maud en Sonja zijn inmiddels volledig in de ban van het pelgrimeren. Het wordt een reis vol verrassingen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?