Te koop in de Tabernas woestijn een cowboydorp met indianenkamp gebouwd door Sergio Leone

Te koop in de Tabernas woestijn een cowboydorp met indianenkamp gebouwd door Sergio Leone
Beeld: Nick CC BY 2.0 / Wikimedia

Te koop in de Tabernas woestijn een cowboydorp met indianenkamp gebouwd door Sergio Leone

ALMERÍA – Wil je een eigen Wilde Westen cowboy dorp hebben met een indianen tentenkamp erbij waar ooit Claudia Cardinale gelopen heeft bij de ranch McBain en waar Sergio Leone zijn spaghettiwesterns zoals ‘Once Upon a Time in the West’ heeft opgenomen. Dat is nu mogelijk want de Western Leone ranch in de Tabernas woestijn in de provincie Almería staat te koop.

Het gaat om in totaal 8 hectare grond in de woestijn waar niet alleen een indianen tentenkamp te vinden is maar ook een mexicaans dorpje en natuurlijk de originele ranch van McBain in het fictieve dorp Sweetwater waar Claudia Cardinale, Jack Elam Charles Bronson en Henry Fonda gelopen hebben en ook Bud Spencer in de film Buddy goes West te zien was.

Het geheel is nu nog steeds te bezoeken en is een attractiepark met de naam Western Leone en wordt vaak gebruik voor reclame’s, video’s etc. Grupo Rukasa verkoopt het complex omdat de eigenaren met pensioen willen en stoppen met de business. Daarom wordt gezocht naar nieuwe eigenaren die waarschijnlijk wel met een flinke zak geld moeten aankomen zetten. Volgens Rukasa hebben de eerste geïnteresseerden zich al gemeld.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.