skip to Main Content

Koninginnedag aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Aanstaande zaterdag 30 april is het Koninginnedag. Deze nationale feestdag in Nederland is natuurlijk een groot feest dat heel Nederland oranje kleurt en in feeststemming brengt. De NCT (NederlandseClubTarragona) heeft voor iedereen, Nederlands, Spaans of welke nationaliteit dan ook, een typisch Hollandse Koninginnedag georganiseerd. Bij deze willen wij u dan ook van harte uitnodigen om aan deze mooie feestelijke traditie deel te nemen.

Het feest zal plaatsvinden op het terrein van Jungle Trek in Tamarit. Van 12.00 tot 17.00 uur zal er vrijmarkt zijn, live muziek, diverse typische Hollandse hapjes en drankjes, springkussens voor de kinderen, oudhollandse spelletjes, spijkerslaan voor de stoere mannen en vrouwen; kortom een hoop gezelligheid.  Tevens is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd Koninginnedag tarief gebruik te maken van het Jungle Trek Parcour.

Zou u ook uw “oude rommel” willen verkopen op de vrijmarkt, dan kunt u vanaf 11.00 uur het terrein op, zodat u de tijd heeft om uw spullen uit te stallen. Alles is toegestaan om te verkopen; nieuwe spullen, oude spullen….

Wij raden u aan zelf te zorgen voor een kleedje of een tafeltje en mogelijk een parasol. Iedereen mag meedoen, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe komt u bij de Jungle Trek: Op de A-7 of N340 afslag Tamarit / La Mora. U rijdt richting het strand. Dan komt u vanzelf de borden tegen van Jungle Trek die u naar het terrein leiden.

Per bus: van af busstation Tarragona lijn 9, deze stopt in Tarmarit halte “BLAUET”

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met mw Monique Decnop; tel. 606312457 / 977793310

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend