skip to Main Content
Zeeman opent eerste winkel aan de Costa Dorada in Reus

Zeeman opent eerste winkel aan de Costa Dorada in Reus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Het Nederlandse Zeeman opent op woensdag 3 mei de eerste winkel in de Catalaanse stad Reus, gelegen op slechts 10 kilometer van de badplaats Salou en bekend bij de Costa Dorada gangers vanwege het regionale vliegveld. De winkel wordt geopend in de camino de Riudoms straat naast de Openbare Bibliotheek. Het is een winkel van 300 vierkante meter waar 6 personen een baan hebben gekregen. Overigens wil Zeeman nog meer winkels openen in de stad Reus en ook sluit men een vestiging in de stad Tarragona niet uit.

Zeeman heeft er in de stad Reus voor gekozen om de eerste winkel niet midden in het winkelcentrum te openen maar nabij een Mercadona supermarkt in een wijk buiten het centrum niet ver van de drukke avenida de los Països Catalans. Naast de winkel die komende woensdag 3 mei wordt geopend wil Zeeman ook nog een winkel openen in het winkelcentrum El Pallol en de gesprekken over de winkelruimte aldaar verlopen positief, aldus Zeeman. Er zijn overigens ook gesprekken met bekende winkelketens zoals Media Markt en Decathlon die ook graag in het winkelcentrum willen openen.

Ongeveer twee jaar geleden is de Zeeman in Spanje geland waarbij de Nederlandse winkelketen op dit moment meerdere winkels heeft geopend in de deelstaat Catalonië. De eerste winkel werd geopend in de gemeente Figueres, provincie Girona waarna twee andere winkels volgden in de stad Girona waarbij een extra grote XL winkel. Daarna volgden winkels in l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Vilanova i la Geltrú en twee winkels in Barcelona. Daar komt dus nu de stad Reus bij met een winkel en wellicht twee extra winkels. Het zal niet zo lang gaan duren voordat Zeeman ook winkels gaat openen in andere deelstaten zoals Comunidad Valenciana, Murcia en Andalusië.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken