skip to Main Content
Spaanse politie arresteert Nederlanders voor wapenhandel

Spaanse politie arresteert Nederlanders voor wapenhandel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

wapens3MURCIA – In een grote en interregionale politieactie werden deze week acht mensen opgepakt voor illegale wapenhandel. Onder deze arrestaties waren ook een of meer Nederlanders. De invallen in diverse woningen werden gedaan in Alicante, Murcia en Granada.

Er waren onder de acht gearresteerden voornamelijk Roemenen en Spanjaarden maar ook een of twee Nederlanders, aldus de Spaanse kranten. Bij invallen in diverse woningen werden geweren, pistolen, geluiddempers, messen en zelfs kruisbogen in beslag genomen. Daarnaast werden grote sommen geld gevonden.

De verdachten hebben zich niet alleen met de handel beziggehouden, maar ook met het herstel en het aanpassen van de wapens. De politie nam ook gereedschap en apparatuur voor het hervullen van munitie in beslag – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken