skip to Main Content
Doden in Mijas als gevolg van zelfmoord

Doden in Mijas als gevolg van zelfmoord

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MIJAS – De 56e jarige Philip Wood heeft zijn vrouw en dochter vermoord waarna hij zelfmoord pleegde. Dat staat althans in een brief die naast het lichaam van de Brit werd gevonden in de woning in Mijas. Enkele dagen geleden werden in de woning in de wijk Torrenueva een man, vrouw en dochter dood gevonden.

Meteen nadat de politie de woning binnen kon komen en de vrouw en dochter met een deken bedekt op bed aantroffen en de man dood op de bank zat, kwam de politie een brief tegen geschreven op de achterkant van een reclamepapier.  In die brief was te lezen dat de man het allemaal niet meer aan kon en samen met zijn gezin besloten heeft er een einde aan te maken.

De ellende begon nadat ze 10 jaar geleden naar Spanje waren verhuisden waarna hun gelukkige leven vorig jaar in een hel uitliep doordat Philip Wood zijn baan verloor en bij zijn vrouw een thermale ziekte werd ontdekt. Daarnaast was de dochter geestelijk gehandicapt wat een extra zorg betekende. Volgens Wood was het onmogelijk om en voor zijn stervende vrouw en voor zijn gehandicapte dochter te zorgen zonder enige vorm van inkomsten. De schulden van de familie waren ook al flink opgelopen en het huurhuis was ook al lang niet meer betaald.

In de brief verontschuldigd Philip Wood zich voor de wanhopige daad maar zijn familie zag geen andere uitweg dan de dood – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken