skip to Main Content
Jongste dochter Amerikaanse president Donald Trump op vakantie in Marbella

Jongste dochter Amerikaanse president Donald Trump op vakantie in Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De jongste dochter van de “Trump clan” ofwel van de Amerikaanse president Donald Trump is op vakantie in de luxe kustplaats Marbella. Het gaat om de 23-jarige Tiffany Ariana Trump die samen met haar huidige vriend Ross Mechanic voor enkele dagen naar de Costa del Sol is gekomen. Dat deden zij echter niet alleen maar met een heel arsenaal veiligheidsmensen die de dochter van de president moeten beschermen.

Tiffany Ariana Trump is vorige week vrijdag samen met haar vriend in een privé jet aangekomen op het vliegveld van Málaga waarna ze meteen naar hun slaapplaats reden. Het jonge stel verblijft in het exclusieve hotel Puente Romano waar een nacht tussen de 500 en 5.000 euro kost, afhankelijk van de keuze voor een kamer of villa. Tiffany en Ross zijn al meerdere keren gesignaleerd in winkels, op straat en op andere plaatsen zoals het luxe Trocadero restaurant.

Ook al zou je de jongste dochter van de Amerikaanse president niet kennen, alleen al het feit dat het tweetal met een heel arsenaal veiligheidsmensen op straat loopt en in luxe, dure auto’s door Marbella rijdt en er foto’s van het stel gemaakt worden alsof het popsterren zijn, zal de gemiddelde Marbella-ganger (die wel wat gewend is) niet ontgaan zijn.

¿Quien?

Tiffany werd in 1993 geboren in New York als enige kind van de vastgoedmagnaat en latere 45e president van de Verenigde Staten en Donald Trump met zijn tweede vrouw Marla Maples, en door haar ouders vernoemd naar Tiffany & Company. Volgens haarzelf en Maples werd Tiffany uitsluitend door haar moeder opgevoed in Californië, waar ze woonde tot het afronden van de middelbare school. Ze studeerde aan Viewpoint School in Calabasas en studeerde in 2016 af aan de Universiteit van Pennsylvania, zowel in sociologie als urban studies, in 2016. Tiffany is zeer actief op Instagram en andere sociale media netwerken, maar wie is dat niet in de Trump familie 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Al gelukkig dat Obama, z’n vrouw en z’n dochters altijd alleen gingen én alles uit hun eigen zak betaalden…? Ondertussen blijkt dat Obama de DUURSTE president ooit is…

  2. Leuk…….op vakantie gaan met een heel arsenaal kleerkasten om je heen
    Beter hem dan ik
    DOEI

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken