skip to Main Content
Opvangcentrum Madrid bedenkt een andere versie van “despacito” met honden in de hoofdrol (video)

Opvangcentrum Madrid bedenkt een andere versie van “despacito” met honden in de hoofdrol (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Opvangcentrum “los acogidos de Lidia” bedacht een originele manier om enkele honden die ze in adoptie hebben aan het grote publiek te presenteren. Dat deden ze door een video-parodie op te nemen met het ritme van het bekende “despacito” van Luis Fonsi maar dan een andere tekst, gitaarmuziek, 12 honden als hoofdrol in de videoclip en als titel “tu perrito”.

Het doel van de stichting was om 12 honden die zij als “invincibles” omschrijven ofwel onzichtbaar onder de aandacht te brengen. Het gaat daarbij om honden die een nieuwe huis/familie zoeken maar al lang in het opvangcentrum verblijven. Een van die honden is Tango, de zwarte hond die al meer dan 5 jaar in het asiel woont of Conchita, de mini labrador die meer dan 2 jaar in het opvangcentrum leeft.

Samen met de zangeres Mon Feijóo en op gitaar Manu Andrés Villa werd een lied opgenomen met, hoe kan het ook anders, het ritme van de zomerhit bij uitstek “despacito” van Luis Fonsi. De tekst werd echter compleet herschreven om uiteraard over de honden te zingen waarbij de muziek gespeeld wordt door de gitarist. De videoclip werd geregisseerd door Clara Romero en Paula die er een vrolijke bende van maakten.

Zonder twijfel heeft dit initiatief succes aangezien meerdere nationale kranten en websites over de video en de honden schreven en nu ook de Nederlanders en Belgen bekend worden met de hoofdrolspelers in de “tu perrito” videoclip nu SpanjeVandaag (met veel plezier) erover schrijft. Het is niet helemaal bekend of een of meer van de 12 hoofdrolspelers in de video zijn geadopteerd maar er is volgens Los acogidos de Lidia wel interesse dus wie weet.

De kans is nu groot dat veel andere dierenasielen, opvangcentra etc. hetzelfde gaan doen door een versie na te maken. Datzelfde gebeurde twee jaar geleden ook al met de vrolijke hit “happy” waarbij plots wereldwijd video’s werden opgenomen, ook van honden en katten. Voor nu, geniet van de video “tu perrito” en de 12 spelende honden 🙂

Meer informatie kun je lezen op de Facebookpagina van Los acogidos de Lidia.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Fantastisch , zo leuk om naar te kijken !
  Hopelijk krijgen ze allen de warme mand die ze verdienen.
  Heb er zelf hier al 6, jammer anders wist ik het wel……
  Succes

 2. Goh, ik heb met veel plezier gekeken naar de video. Indien ik niet te oud was zou ik er nog eentje uit zo,n asiel halen. Nu kan ik ze alleen nog steunen met eten geven of een bezoek voor de dierenarts betalen.
  Dieren zijn en blijven voor mij betrouwbaarder en aanhankelijker dan heel veel mensen.
  Top video redactie.

   1. Jaja, Diana Dat zou misschien wel kunnen maar ouderdom komt vaak met gebreken.Hondjes moeten uitgelaten worden en ik kan nog geen 20 meter zonder rollie lopen.Arm beest of komt U hem uitlaten?? Dan neem ik er gelijk eentje.

 3. Prachtig ! Heel goede en grappige regie .
  En nu nog een baasje uit de duizend vinden die hen geborgenheid geeft.
  BEDANKT voor deze hartverwarmende video.

 4. FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN NU MAAR HOPEN DAT ZE ALLEMAAL GELUKKIG WORDEN IN EEN NIEUWE OMGEVING MET VEEL LIEFDE, ZE VERDIENEN HET

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken