skip to Main Content
Ervaren huisoppas heeft Spaanse steden op haar verlanglijstje

Ervaren huisoppas heeft Spaanse steden op haar verlanglijstje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

EmmaInmiddels ontdek ik Nederland als huis- en huisdierenoppas. Ik ontdek hoe bruisend Rotterdam is, hoe heerlijk Den Bosch, hoe veelzijdig Den Haag en volgende week op naar Utrecht. Ondertussen geniet ik van het huiselijke leven dat mij veel beter bevalt dan hotels bijvoorbeeld. Bovendien is dat financieel erg aantrekkelijk. dat is fijn omdat ik me bezig wil gaan houden met het maken van mijn tweede receptenboekje. De eerste is net vers van de pers maar ik heb de smaak te pakken!!

Hoewel ik al veel gereisd heb durf ik bijna niet te zeggen dat ik nog nooit in Spanje ben geweest.

(zijn er nog lezers?)
Op mijn verlanglijstje staan fantastische Spaanse steden, Barcelona, Sevilla, Valencia….misschien wat eilanden bezoeken. Ik zou graag vanaf eind Augustus (mijn ticket naar Barcelona is al geboekt) willen komen overwinteren.

In een oppashuis verblijf ik graag minimaal één week en maximaal 5. Ik zorg natuurlijk dat het huis fris op orde is en er voor dieren en planten goed gezorgd wordt. Uiteraard verse eitjes, brood en melk bij thuiskomst.

Via deze weg hoop ik met mensen in contact te komen die graag een huisoppas willen wanneer zij zelf op pad zijn.

Bent u of kent u zo iemand dan ontvang ik graag een berichtje!

Email: emmavanschenk@hotmail.com

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken