skip to Main Content
WIFI zoekende man valt van balkon in Murcia

WIFI zoekende man valt van balkon in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Een 23 jarige man uit Ecuador is in de provincie Murcia van het balkon gevallen toen hij naar een WIFI signaal aan het zoeken was met zijn mobiele telefoon. Het voorval gebeurde in het dorp Beniaján in Murcia.

De man wilde het internet op met zijn mobiele telefoon maar vanwege het ontbreken van een goed WIFI signaal haalde hij allerlei stunten uit om een goed bereik te krijgen. Hierbij hoorde ook het op de balkonrailing staan van zijn appartement op de tweede verdieping in een flatgebouw in de plaats Benaiján.

Uiteindelijk verloor de man zijn evenwicht en viel hij met zijn telefoon in zijn handen zo’n zes meter naar beneden. De man overleed ter plaatse aangezien het ambulancepersoneel niets meer kon doen om zijn leven te redden. Wel is de politie een onderzoek begonnen om te kijken in welke staat de 23 jarige man was aangezien men vreest dat hij dronken was – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken