skip to Main Content
¡Hip, hip, hurra! De nieuwe Spaanse IKEA brochure is uit
Ikea.es

¡Hip, hip, hurra! De nieuwe Spaanse IKEA brochure is uit

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

¡Hip, hip, hurra! De nieuwe Spaanse IKEA brochure is uit

Ikea.es

MADRID – Voor de Ikea fans is het eindelijk zover, onder het genot van een bakje koffie en een stroopwafel (of sangria en tapas) kan vanaf 29 augustus de nieuwe brochure 2019 van Ikea Spanje bekeken worden. Ikea Spanje zal op woensdag 29 augustus haar catalogus uitbrengen voor het komende jaar waarbij meer dan 7 miljoen exemplaren in diverse in Spanje gesproken talen werden gedrukt.

Ikea is sinds 1996 aanwezig in Spanje en is steeds bekender aan het worden. Langzaamaan beginnen de Spaanse huishoudens nu ook hun woningen in te richten met de bekende Ikea meubels en accessoires. Zeker tijdens de crisisjaren wist Ikea de Spanjaarden met prijsverlagingen te bereiken en uiteraard kwamen ook de buitenlanders massaal op de Ikea vestigingen af.

Voor Ikea begint nu echter een nieuw jaar met een nieuwe brochure waarvan er meer dan 7 miljoen werden gedrukt in het Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Engels. In de steden waar een Ikea vestiging ligt is de kans groot dat de nieuwe brochure te vinden zal zijn in de brievenbus maar Ikea-fans die verder weg wonen van een Ikea vestiging moeten of naar de winkel gaan voor een gratis brochure of de nieuwigheden bekijken op de computer, tablet of telefoon.

Wist je dat de Ikea brochure een van de meest gedrukte brochures ter wereld is? Er worden jaarlijks maar liefst 190 miljoen exemplaren van een en dezelfde gids gedrukt in 70 verschillende versies (aangepast aan de landen) in 50 landen en 38 talen. In de 2019 versie zitten 293 pagina’s waarop 1.200 producten te zien zijn op 1.200 foto’s in 75 verschillende omgevingen en huissituaties.

Bekijk de nieuwe brochure via deze website of download de gratis app voor je tablet of telefoon. Veel kijk- en koopplezier.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ikea in Spanje!
    Zeer leuk en herkenbaar!
    Maar de prijzen vallen tegen…
    Heel veel dingen zijn 20% duurder dan in België.

  2. Het is toch niet meer van deze tijd om brochures te drukken? Laat iedereen gewoon lekker online kijken, dat scheelt een hoop bomen en afval. Slecht punt, Ikea!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken