skip to Main Content
Er ligt al drie jaar 4,7 miljoen euro op een onbekende lot-eigenaar te wachten in Spanje

Er ligt al drie jaar 4,7 miljoen euro op een onbekende lot-eigenaar te wachten in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

loterij5aLA CORUÑA – Er wordt door de Spaanse Loterij al drie jaar gezocht naar de onbekende winnaar van 4,7 miljoen euro en tot op heden is dat nog zonder succes verlopen. Gedurende de zoektocht hebben zich 270 mensen gemeld die zeiden dat zij de eigenaar waren van het lot. Echter vanwege het ontbreken van voldoende bewijzen kreeg geen van deze 270 personen het lot en de miljoenen in handen.

Het winnende lot werd door de uitbater van een loterijwinkel in de Galisische stad La Coruña op zijn toonbank gevonden. Dit gebeurde in 2012 en sindsdien is de eigenaar hiervan spoorloos. Wie heeft het winnende lot gekocht en op wie liggen de 4,7 miljoen euro te wachten? We zullen het waarschijnlijk nooit weten aangezien de deadline voor het uitgeven van de miljoenen inmiddels verstreken is.

Tijdens de zoektocht wisten 270 mensen zich te melden bij de Spaanse Loterij met de mededeling dat zij de eigenaren waren. Er waren echter geen bewijzen en het merendeel van de geldzoekers kon het lot niet eens omschrijven of de nummers geven.

In principe kan, nu de deadline voor de zoektocht verstreken is, de eigenaar van de loterijwinkel aanspraak maken op het winnende lot en de daarbij horende 4,7 miljoen euro. Een rechtbank heeft echter besloten dat dit pas kan gebeuren als alle andere gerechtelijke aanspraken volledig uitgeput zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken