Search
menu
Search

Beruchte Tiki Beach Bar in Benidorm moet van de rechter gesloten worden

Oeps ... foto ontbreekt!

Beruchte Tiki Beach Bar in Benidorm moet van de rechter gesloten worden

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De in Benidorm beruchte en voor sommigen beroemde en geliefde Tiki Beach Bar aan de boulevard van Benidorm moet dicht. Het Gerechtshof heeft geoordeeld en heeft de sluiting van de problematische bar opgedragen. Daarmee komt een einde van een jarenlange juridische strijd tussen de eigenaren en de bewonersvereniging van het appartementencomplex waaronder de strandbar gelegen is.

De redenen van de sluiting van de Tiki Beach Bar zijn de voortdurende problemen met de feesten, geluidsoverlast, alcohol, dronken mensen en overlast op straat. Het zijn de inwoners van het appartementencomplex Santa Margarita die de juridische strijd gewonnen hebben.

Het merendeel van de klanten van de problematische Tiki Beach Bar zijn buitenlanders met de nadruk op de Engelse, Schotse en Ierse toeristen die wel feesten kunnen. Hoe leuk dat feesten dan ook mag zijn, er zijn natuurlijk regels waaraan men zich moet houden waaronder geluidsoverlast en problemen voor omwoners te voorkomen.

De rechter van het Tribunal Supremo acht dat de bar eigenaren niets hebben gedaan om de problemen op te lossen en dus heeft men opdracht gegeven de bar te sluiten.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?