skip to Main Content
Guardia Civil vindt 250.000 euro langs de A-4 snelweg in Spanje
Guardia Civil / Twitter

Guardia Civil vindt 250.000 euro langs de A-4 snelweg in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Guardia Civil vindt 250.000 euro langs de A-4 snelweg in Spanje

Guardia Civil / Twitter

MADRID – Een anonieme tipgever belde op donderdag de Guardia Civil dat hij langs de snelweg tussen Madrid en Andalusië had gezien dat de hele berm langs de A-4 vol lag met biljetten. Eenmaal ter plaatse vond de politie in totaal bijna 250.000 euro waarvan men niet weet wie de eigenaar is.

De agenten van de politie hadden letterlijk en figuurlijk hun handen vol met euro biljetten van 50, 100, 200 en 500 euro die gevonden werden langs de A-4 snelweg tussen Madrid en Andalusië ter hoogte van Tembleque.

In totaal heeft de politie 234.890 euro weten te tellen waarvan er een vals 100 euro biljet en een vals 50 euro biljet waren. De Guardia Civil is met een onderzoek begonnen naar de herkomst van het geld.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Ik vraag me nu toch af wie er hier bij het lezen van dit bericht niet dacht van; “Potverdorie, waarom reed ik daar niet toevallig langs..?”

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken