Nederlanders bouwen grootste studentencomplex van Madrid

Nederlanders bouwen grootste studentencomplex van Madrid
Beeld: Student Experience
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Het Nederlandse bedrijf Student Experience heeft een groot terrein gekocht in Pozuelo de Alarcón waar men van plan is het grootste studentencomplex van Madrid te bouwen. Het zal 30.000 m2 groot zijn en plaats bieden aan 600 studenten. Student Experience heeft 11 miljoen euro betaald voor het terrein dat van de Spaanse Belastingdienst werd gekocht na een veiling.

Student Experience heeft grootste plannen voor Spanje en wil na de bouw en opening van de grootste studentencomplex van Madrid in 2020 ook vestigingen bouwen in Málaga, Granada, Sevilla en Salamanca.

In het nog te bouwen studentencomplex komen 600 individuele appartementen voor studenten met eigen keuken, badkamer en een terras/balkon. Daarnaast heeft het complex congresruimtes, co-working ruimtes, een zwembad, gym, restaurants, bars en sportvoorzieningen.

Het Nederlandse initiatief om studenten te huisvesten in Madrid is meteen een van de grootste van Spanje. In Palma op Mallorca is men bezig met de bouw van een complex voor 1.000 personen en in Sevilla wordt een residentie gebouwd voor 800 studenten. In Barcelona staat een wooncomplex gepland voor 750 studenten en in Valencia een residentie voor 600 studenten. 

In diverse steden zoals Barcelona, Madrid en Valencia zijn reeds studentencomplexen te vinden waar rond de 500 studenten kunnen wonen.

https://youtu.be/N6-98N1XK7k
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.