skip to Main Content
Gedrogeerde automobilist die 197 km/uur rijdt nabij Cambrils van de weg gehaald

Gedrogeerde automobilist die 197 km/uur rijdt nabij Cambrils van de weg gehaald

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

mossosTARRAGONA – De Mossos d’Esquadra agenten hebben deze week een Marokkaanse automobilist van de AP7 snelweg gehaald die met zijn auto maar liefst 197 kilometer per uur reed. Toen de agenten de auto eindelijk stil konden zetten bleek dat de chauffeur ook nog eens stijf stond van de drugs.

Het gaat volgens de Spaanse media om een 28-jarige Marokkaanse man die in Amposta woont en op weg was naar huis nadat hij uit Tarragona was vertrokken. Schijnbaar had de automobilist haast want hij reed maar liefst 197 kilometer per uur op de AP7 snelweg waar 120 kilometer per uur gereden mag worden.

De politie kon de auto ter hoogte van de kustplaats Cambrils tot stilstand dwingen waarna bleek dat de man niet alleen al weinig punten op zijn rijbewijs had en al eerder te maken had gehad met snelheidsovertredingen maar ook dat hij stijf stond van de drugs.

Voorlopig zal de jongeman echter niet meer in de auto mogen stappen aangezien hij alle punten van zijn rijbewijs is kwijtgeraakt, voor te hard rijden en voor het positief testen op drugs. Gelukkig is er weer een gevaarlijk persoon van de weg verdwenen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Het laatste moeten ze overal in Europa toepassen ” uitzetting naar moederland en met de hele familie zoals: ouders broers, zussen, nonkels, tantes, neven en nichten ! “

  2. IJdele hoop, vrees ik, dat deze persoon van de weg verdwijnt. Dit soort jongens blijft gewoon lak hebben aan regels en zal ook zonder rijbewijs dit soort gedrag blijven vertonen. Als je hier van af wilt zijn is er een behoorlijk lange gevangenisstraf nodig, of uitzetting naar het moederland.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken