‘Benidorm’ de nieuwe serie opgenomen aan de Costa Blanca

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BENIDORM – Atresmedia heeft de plannen, de hoofdrol spelers en speelsters en het verhaal bekend gemaakt van de nieuwe serie genaamd ‘Benidorm’ die plaats zal vinden in en rond de stad aan de Costa Blanca. Het moet een achtdelige romantische komedie worden die, als het aan Atresmedia ligt, in een later stadium ook internationaal te zien zal zijn bij Netflix.

Atresmedia heeft al meerdere series zoals ‘La Casa del Papel’, ‘Vis a Vis’ en ‘De kathedraal van de zee’ verkocht aan Netflix dus wie zegt dat dit niet zal gebeuren met de nieuw op te nemen serie ‘Benidorm’. De acteur Antonio Pagudo en de actrice María Almudéver zullen de hoofdrollen spelen in deze romantische komedie die uitgezonden zal worden op het Spaanse televisiekanaal Antena3 en op het online platform Atresplayer Premium.

Deze week zal het productieteam beginnen met de casting van de ruim 100 extra’s die men nodig zal hebben terwijl de acteurs en actrices reeds oefenen om hun rollen eigen te maken. De opnames van de acht afleveringen van het eerste seizoen (want er kunnen als het succesvol blijkt meer seizoenen volgen) beginnen eind november.  

Verhaal

Xabier Zurita is een Baskische notaris die er ook uitziet als een Baskische notaris met een leven dat net zo rechthoekig is als zijn hemden die hij draagt naar werk. Wanneer hij hoort dat hij een tumor in zijn hoofd heeft en nog maar drie maanden te leven heeft is hij niet in staat dit aan zijn vrienden en familie te vertellen en dus beslist hij te vluchten naar Benidorm.

Xabier (Xabi) koos Benidorm omdat hij daar het gelukkigste van zijn hele leven is geweest toen hij zijn enige echte liefde María Miranda leerde kennen tijdens een reis jaren geleden. Hj verblijft tijdens zijn zoektocht naar María in Hotel Benidorm maar omdat hij triest is vanwege zijn ziekte en omdat hij María niet lijkt te vinden zoekt hij een uitweg in de drank.

In de bar van het hotel vertelt hij dronken al zijn verhalen aan Tony, een onbekende die toevallig in dezelfde bar aanwezig is en schrikt als Xabi hem opbiecht dat hij drie miljoen euro gespaard heeft. Tony besluit daarna zijn vriendin en stripster Candy in te zetten om de rol van Maria te spelen. Want als zij met zijn tweeën erin slagen om Xabi te overtuigen dat Candy eigenlijk Maria is, dan zijn ze op slag rijk vanwege de erfenis van Xabi.

Maar valt Xabi voor deze val en geloofd hij daadwerkelijk dat Candy zijn eerste een laatste liefde Maria is of vindt hij Maia uiteindelijk toch en wordt de hele fraude bekend? Om dat te weten te komen zul je nog maanden moeten wachten wanneer de serie op de tv te zien zal zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.