skip to Main Content
21-jarige Nederlander doodgestoken in uitgaansgebied Granada

21-jarige Nederlander doodgestoken in uitgaansgebied Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – Afgelopen weekend is een 21-jarige Nederlander doodgestoken in een bekend uitgaansgebied in calle Elvira in de Zuid Spaanse stad Granada, zo melden diverse Spaanse media. Volgens de Nederlandse kranten gaat het om de eindhovense kickbokser Osama Attalaoui. De politie heeft twee verdachten aangehouden van 21 en 22 jaar oud.

De steekpartij gebeurde zondagochtend in de calle Elvira toen tijdens een woordenwisseling de 21-jarige Nederlander door een van de verdachten werd neergestoken. De Nederlander overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen terwijl een andere man gewond raakte aan zijn hoofd en nog steeds in het ziekenhuis ligt voor behandeling. Op het moment van schrijven is niet veel meer informatie bekend over hoe de ruzie tot stand is gekomen.

Men weet in de Spaanse media echter wel te melden dat de steekpartij plaatsvond rond 7.40 uur zondagmorgen in de calle Elvira, middenin het bekende uitgaansgebied van Granada. De twee gewonde mannen werden met spoed naar het lokale ziekenhuis gebracht waarbij de Nederlandse kickbokser overleed. De politie kon ter plaatse twee verdachten oppakken, twee jongens van 21 en 22 jaar oud en van Spaanse komaf. Een van deze personen had al een strafblad en is een bekende bij de politie – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken