skip to Main Content
Heineken gaat 6,4 miljoen euro investeren in Cruzcampo fabriek in Jaén

Heineken gaat 6,4 miljoen euro investeren in Cruzcampo fabriek in Jaén

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

JAÉN – Spanje’s grootste bierbrouwer Heineken gaat 6,4 miljoen euro investeren in de fabriek van Cruzcampo in Jaén. De president van Heineken Spanje Richard Weissend heeft dat bevestigd. In de fabriek die in Jaén staat zal naast een nieuw soort blikjes bier van het merk Cruzcampo ook een speciale lijn van Amstel bier geproduceerd gaan worden. Dit goede nieuws voor de fabriek in Jaén werd bekend gemaakt bij de presentatie van het speciale Cruzcampo kerstbier.

Volgens de president van Heineken España gaat 2018 een historisch jaar worden voor de bierfabriek in Jaén en zal de productie minstens 10% omhoog gaan volgend jaar met de productie van een nieuw lijn blikjes bier. De 6,4 miljoen euro wordt echter niet alleen gebruikt voor de nieuwe machines die nodig zijn voor de productie van de blikjes bier maar wordt ook geïnvesteerd in de opslagruimte die groter en efficiënter moet worden. Dankzij deze investering zal de toekomst van de bierfabriek in Jaén voor de komende jaren gewaarborgd zijn en dat is altijd goed nieuws.

In de fabriek in Jaén zal ook het speciale Cruzcampo kerstbier gemaakt gaan worden. Het gaat om een gelimiteerd aantal van 1.120.000 flesjes bier die speciaal voor het 35 jarig jubileum van Cruzcampo gemaakt worden. Ook de smaak zal iets anders zijn nu de meester bierbrouwer Miguel Jiménez een geheim recept heeft gebruikt voor het speciale kerstbier.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken