Search
menu
Search

Haai eet collega-vis in Aquarium Finisterrae Galicië

Oeps ... foto ontbreekt!

Haai eet collega-vis in Aquarium Finisterrae Galicië

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

A CORUÑA – De stierhaai (tiburón toro) Gastón van het Aquarium Finisterrae in A Coruña besloot dat hij honger had en heeft zijn hongerige maag gevuld met een 9 kilo wegende pagrus pagrus (pargo) vis die toevallig voorbij zwom. De schranspartij werd door aquarium medewerkers op video vastgelegd en gedeeld op internet.

Ondanks dat de vissen, waaronder dus ook haai Gastón, regelmatig gevoed worden om hen tevreden te houden, is het instinct van een dier nog steeds aanwezig. Dat liet de 120 kilo wegende Gastón wel weer zien met zijn aanval op de argeloos voorbij zwemmende pargo-vis die op het verkeerde moment in de buurt van de stierhaai was.

De bezoekers van het Aquarium Finisterrae in A Coruña kunnen elke maandag. woensdag en vrijdag om 11.30 uur in de Nautilus-zaal zien hoe de vissen, inclusief haai Gastón, van voedsel worden voorzien.

De enige personen die mochten aanschouwen hoe de 3 meter lange en 120 kilo wegende stierhaai de pargo-vis naar binnen werkte waren de medewerkers van het Aquarium Finisterrae die het hele gebeuren dan ook op onderstaande video vast hebben gelegd.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?