Haai eet collega-vis in Aquarium Finisterrae Galicië

Haai eet collega-vis in Aquarium Finisterrae Galicië
Beeld: Gaston tijdens het geven van eten

Haai eet collega-vis in Aquarium Finisterrae Galicië

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

A CORUÑA – De stierhaai (tiburón toro) Gastón van het Aquarium Finisterrae in A Coruña besloot dat hij honger had en heeft zijn hongerige maag gevuld met een 9 kilo wegende pagrus pagrus (pargo) vis die toevallig voorbij zwom. De schranspartij werd door aquarium medewerkers op video vastgelegd en gedeeld op internet.

Ondanks dat de vissen, waaronder dus ook haai Gastón, regelmatig gevoed worden om hen tevreden te houden, is het instinct van een dier nog steeds aanwezig. Dat liet de 120 kilo wegende Gastón wel weer zien met zijn aanval op de argeloos voorbij zwemmende pargo-vis die op het verkeerde moment in de buurt van de stierhaai was.

De bezoekers van het Aquarium Finisterrae in A Coruña kunnen elke maandag. woensdag en vrijdag om 11.30 uur in de Nautilus-zaal zien hoe de vissen, inclusief haai Gastón, van voedsel worden voorzien.

De enige personen die mochten aanschouwen hoe de 3 meter lange en 120 kilo wegende stierhaai de pargo-vis naar binnen werkte waren de medewerkers van het Aquarium Finisterrae die het hele gebeuren dan ook op onderstaande video vast hebben gelegd.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.