skip to Main Content
Brussels Airlines gaat deze zomer vliegen tussen Brussel-Zaventum en Reus aan de Costa Dorada

Brussels Airlines gaat deze zomer vliegen tussen Brussel-Zaventum en Reus aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Vliegmaatschappij Brussels Airlines zal deze zomer tussen 19 mei en 29 september een tweewekelijkse vliegverbinding gaan krijgen tussen Brussel-Zaventum en Reus, het vliegveld van de Costa Dorada. Deze vlucht voegt zich bij de Ryanair vlucht tussen Brussel-Charleroi en Reus waar Belgen en Nederlanders gebruik van kunnen maken en de Ryanair vlucht tussen Eindhoven en het vliegveld van de Costa Dorada. Ook Transavia zal deze zomer Amsterdam-Schiphol weer gaan verbinden met Reus.

Het slaperige vliegveld van de stad Reus ligt er in de wintermaanden vaak verlaten bij met slechts twee vliegroutes naar Groot Brittannië en Eindhoven in Nederland. Als de zomer eenmaal begint dan komen er tientallen lijndienstvluchten maar ook vele malen meer chartervluchten bij. Buiten de nieuwe lijndienst vluchten van Easyjet deze zomer die Luton met Reus gaat verbinden komen er ook nieuwe routes bij tussen steden in Groot Brittannië en Ierland van Ryanair, TUI en Tallin.

Brussel

De krant Diari Mes schrijft dat er zes nieuwe verbinden bij gaan komen waaronder de eerder genoemde routes tussen Reus en bestemmingen in Groot Brittannië en Ierland maar ook de nieuwe verbinding tussen Brussel-Zaventum en Reus met Brussels Airlines. Volgens de krant zal die route moeten beginnen op 5 mei en eindigen op 26 oktober maar op de website van Brussels Airlines staat geschreven dat deze data 19 mei tot 29 september zijn. Daarnaast meldt de krant dat het om een tweewekelijkse vlucht gaat terwijl er op de website slechts een vlucht (zaterdag) per week staat als men zoekt op verschillende data.

Tussen 27 maart en 27 oktober zal Ryanair ook weer de vliegverbinding tussen Brussel-Charleroi en Reus in werking laten treden met drie vluchten per week op de dinsdag, donderdag en zaterdag.

Deze zomer zal ook Transavia weer voor een verbinding gaan zorgen tussen Amsterdam-Schiphol en Reus met vluchten op de zaterdag en woensdag van 28 april tot 27 oktober.

Het vliegveld van Eindhoven wordt het hele jaar door Ryanair verbonden met het vliegveld van de Costa Dorada maar de vliegtijden vanaf Eindhoven zullen gaan veranderen vanaf 27 maart (later in de ochtend).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Het is niet Zaventum maar ZAVENTEM; graag een beetje beter opletten in de toekomst en kopie nalezen alvorens publicatie….

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken